Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα IKEA με λιγότερο από 10 ευρώ

Ιδανικό αν έχετε μικρό σαλόνι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα IKEA με λιγότερο από 10 ευρώ

Τα Χριστούγεννα φτάνουν σιγά σιγά και τα IKEA έχουν τη λύση για εσένα αν ψάχνεις να βρεις ένα φτηνό και διακριτικό δέντρο για να στολίσεις το σαλόνι σου και να του δώσεις έναν γιορτινό τόνο μέσα στην καραντίνα. Τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου με λιγότερο από 10 ευρώ.

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου από τα Χριστούγεννα για να απολαύσεις το σπίτι και να το ντύσεις με τα πιο όμορφα στολίδια. Γεμάτο φωτάκια και διακοσμητικά, το σπίτι γίνεται πιο ζεστό από ποτέ και η διάθεσή σου ανεβαίνει αυτομάτως.

Τα IKEA έχουν στη συλλογή τους ένα σωρό αντικείμενα για τον χώρο σου, τα οποία θα τον κάνουν να ξεχωρίσει. Αν πάλι θες να πάρεις μία ιδέα για το πώς θα στολίσεις το σπίτι σου, δες εδώ πώς στόλισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα IKEA με λιγότερο από 10 ευρώ

IKEA Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το δέντρο αυτό κοστίζει 7,99€ και μπορείς να το βρεις εδώ. Θα σου προτείναμε να βιαστείς αν θέλεις να το αποκτήσεις καθώς λόγω της εποχής, σε λίγο μόνο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Φρενίτιδα στο instagram με το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΙΚΕΑ - Κοστίζει 9 ευρώ μόνο

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο Instagram ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα βρεις στη διαδικτυακή σελίδα των ΙΚΕΑ, δίνοντας μόνο 9 €. Τόλμησε το και δώσε έναν άλλο αέρα στο σαλόνι σου.

Μπορεί φέτος οι γιορτές να είναι λίγο διαφορετικές, ωστόσο ο στολισμός θα γίνει και ήδη πολλοί διάσημοι Έλληνες έχουν μπει σε mood χριστουγέννων. Όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για εσένα ωστόσο, που δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να κατεβάσεις το δέντρο από το πατάρι και να "φας" χρόνο στο στόλισμα του, τα ΙΚΕΑ σου προτείνουν ένα διαφορετικό δέντρο που δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο και... κόπο για να διακοσμήσεις.

Το συγκεκριμένο, γλιτώνει πολλά τετραγωνικά από το σπίτι σου, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σαν ράφι. Είναι ιδανικό για μικρά σπίτια και φοβερά πρακτικό.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΙΚΕΑ

Μπορείς να το βρεις εδώ με 8,99 €.

χριστουγεννιάτικο δέντρο  ΙΚΕΑ

TAGS