ΙΚΕΑ: Σε συγκλονιστική τιμή διθέσιος καναπές - Έπεσε 100 ευρώ κάτω

Μια έκπτωση που δεν πρέπει να χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΙΚΕΑ: Σε συγκλονιστική τιμή διθέσιος καναπές - Έπεσε 100 ευρώ κάτω

Απίστευτες εκπτώσεις πρόκειται να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα των ΙΚΕΑ. Όπως στον παρακάτω διθέσιο καναπέ, του οποίου η τιμή έχει πέσει στα 100€ κάτω και είναι συγκλονιστικός.

Αυτός είναι ο διθέσιος καναπές που θα βρεις στα ΙΚΕΑ σε συγκλονιστική τιμή

Το πλεονέκτημα του είναι πως η γωνία του καθίσματος δίνει στον καναπέ αίσθηση μεγαλύτερου βάθους και κάθεστε με περισσότερη άνεση. Από την άλλη, το κάλυμμα καθαρίζεται εύκολα, καθώς αφαιρείται ανοίγοντας το φερμουάρ και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων.

YPPERLIG - διθέσιος καναπές - Μόνο με 199,00 € από 299,00 €

ΙΚΕΑ διθέσιος καναπές σε έκπτωση

Διαστάσεις Προϊoντος

  • Πλάτος: 186 cm
  • Βάθος: 84 cm
  • Ύψος: 84 cm
  • Ελεύθερος χώρος κάτω από το έπιπλο: 8 cm
  • Πλάτος καθίσματος: 154 cm
  • Βάθος καθίσματος: 50 cm
  • Ύψος καθίσματος: 42 cm
  • Αριθμός καθισμάτων: 2 τεμ

Να σημειώσουμε πως τα ΙΚΕΑ εν μέσω lockdown πήραν μια μεγάλη απόφαση που προκαλεί "σεισμό".

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα IKEA με λιγότερο από 10 ευρώ

Τα Χριστούγεννα φτάνουν σιγά σιγά και τα IKEA έχουν τη λύση για εσένα αν ψάχνεις να βρεις ένα φτηνό και διακριτικό δέντρο για να στολίσεις το σαλόνι σου και να του δώσεις έναν γιορτινό τόνο μέσα στην καραντίνα. Τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου με λιγότερο από 10 ευρώ.

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου από τα Χριστούγεννα για να απολαύσεις το σπίτι και να το ντύσεις με τα πιο όμορφα στολίδια. Γεμάτο φωτάκια και διακοσμητικά, το σπίτι γίνεται πιο ζεστό από ποτέ και η διάθεσή σου ανεβαίνει αυτομάτως.

Τα IKEA έχουν στη συλλογή τους ένα σωρό αντικείμενα για τον χώρο σου, τα οποία θα τον κάνουν να ξεχωρίσει. Αν πάλι θες να πάρεις μία ιδέα για το πώς θα στολίσεις το σπίτι σου, δες εδώ πώς στόλισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα IKEA με λιγότερο από 10 ευρώ

IKEA Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το δέντρο αυτό κοστίζει 7,99€ και μπορείς να το βρεις εδώ. Θα σου προτείναμε να βιαστείς αν θέλεις να το αποκτήσεις καθώς λόγω της εποχής, σε λίγο μόνο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS