Διώροφο και ολόλευκο - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλήσσια

Νέα φωτογραφία από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διώροφο και ολόλευκο - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλήσσια

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να αλλάξει σπίτι μαζί με τους δύο γιους της. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία απίστευτη φωτογραφία από τo σαλόνι της.

Μετά από αρκετά χρόνια, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι στην Πεντέλη, στο οποίο μάλιστα έμενε μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη πριν τον χωρισμό τους και να κάνει μία νέα αρχή μαζί με τους γιους της.

Η αρχή αυτή έγινε λίγο καιρό πριν αλλάξει και τηλεοπτική στέγη και μετακομίσει από το Open στο Mega. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε το εντυπωσιακό σαλόνι της και τον μεγάλο της γιο.

Η παρουσιάστρια άλλωστε, αποκλείστηκε στο σπίτι της λόγω του χιονιά και έτσι αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που είχε με τα παιδιά της.

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

«Τώρα που ακόμη ο καιρός είναι κρύος και τα χιόνια έξω δεν έχουν λιώσει, ο ελεύθερος χρόνος μέσα στο σπίτι, είναι ανεκτίμητος.... αλλά και άπειρος?. Παίξαμε επιτραπέζια, παίξαμε videogames, παίξαμε με την Ginger, μαγειρέψαμε, διαβάσαμε, είδαμε ταινίες… δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η κουζίνα του σπιτιού της

Μετά την βόλτα που έκανε με τους δυο γιους της Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο στο χιόνι αλλά και τα παιχνίδια τους, η Σίσσυ Χρηστίδου εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της στο σπίτι της και μαγείρεψε για τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν μαζί με τους γιους της μπήκε στην κουζίνα και μάλιστα αποφάσισαν να φτιάξουν σπιτικό ψωμί.

«Ώρα για τα διάσημα ψωμάκια της Υβόννης Μπόσνιακ», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 Μπήκε στη κουζίνα η Σίσσυ Χρηστίδου