Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Η απόλυτη συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει 429,00€ αλλά ξεπουλάει στο λεπτό

Δείτε αναλυτικά

Η απόλυτη συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ - Κοστίζει 429,00€ αλλά ξεπουλάει στο λεπτό
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 21.04.2022 15:24
Από Ίρις Βίλα

Μια γρήγορη αναζήτηση από το online store των ΙΚΕΑ αρκεί για να βρείτε διάφορα έπιπλα όπου θα ανανεώσουν με τον πιο όμορφο τρόπο τον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, ενώ μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για όλα τα γούστα.

Έτσι λοιπόν, μετά από το κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο, σας βρήκαμε την πιο ιδανική συρταριέρα όπου σε περίπτωση που την αγοράσετε θα σας βολέψει αρκετά. Μπορεί να ταιριάξει πολύ καλά καθώς βγαίνει σε μαύρο χρώμα.

Η συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ που έχει κάνει θραύση

  • € 429,00
  • Μαύρο

Συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ

Μαύρη συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ
Συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ
ΙΚΕΑ - Συρταριέρα

Η ανακοίνωση για τα ΙΚΕΑ για τα ευχάριστα

Σε δραστικές λύσεις προχωρεί η σουηδική πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων επίπλων της ΙΚΕΑ, ώστε να μπορέσει επιθετικά να επιλύσει το πρόβλημα της μείωσης εκπομπών ρύπων.

Εξ ου και όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των περισσότερων καταστημάτων ΙΚΕΑ, ο όμιλος της Ingka Group, αποφάσισε να αποκτήσει εκτεταμένες υπό κατασκευήν εγκαταστάσεις παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ισπανία και στη Γερμανία, οι οποίες θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα συναφή περιουσιακά της στοιχεία. Ειδικότερα, αγόρασε εννέα φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις δύο χώρες, καταβάλλοντας ως αντίτιμο το ποσό των 340 εκατ. ευρώ συνολικά.

Στόχος της με την πρωτοβουλία αυτή είναι να κατορθώσει να παράγει άμεσα και σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερη ανανεώσιμη ενέργεια από όση καταναλίσκει. Ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στην κατασκευή επίπλων σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε χθες ότι ουσιαστικά αγόρασε εννέα έργα, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, από τον γερμανικό όμιλο Enerparc που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Αθροιστικά η παραγωγική τους ικανότητα θα φθάσει τα 440 μεγαβάτ.

«Η προσδοκώμενη παραγωγή των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή τους σε Γερμανία και Ισπανία, θεωρούμε πως θα είναι επαρκής, ούτως ώστε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλων των καταστημάτων της ΙΚΕΑ σε αμφότερες τις χώρες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ingka Group για την αγορά. «Με τον τρόπο αυτό οι δραστηριότητές μας θα έχουν θετικό κλιματικό αντίκτυπο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το απόλυτο γραφείο από τα ΙΚΕΑ για όλα τα γούστα - Κοστίζει μόνο 69,99€

Έχει κάνει θραύση ο γωνιακός καναπές - κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ! Κοστίζει 429,00€ και ξεπουλάει στο λεπτό

TAGS
Share