"Χαμός" στα ταμεία των ΙΚΕΑ με το κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο - Ξεπουλάει στο λεπτό

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σε περίπτωση που πιστεύετε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια αλλαγή στο δωμάτιό σας και πιο συγκεκριμένα, στο κρεβάτι σας τότε εμείς σας βρήκαμε την λύση μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο που κάναμε στο online store των ΙΚΕΑ καθώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για τον καθένα.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά βρήκαμε ένα κρεβάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να λείπει ειδικά από σπίτια τα οποία είναι αρκετά μικρά και ο χώρος αποθήκευσης δεν βοηθάει και τόσο. Πιο συγκεκριμένα, βγαίνει σε λευκό χρώμα ενώ το πιο σημαντικό είναι το γεγονός πως κάτω από το στρώμα έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε διάφορα πράγματα τα οποία εμποδίζουν. (Δείτε επίσης την έκτακτη ανακοίνωση από τα ΙΚΕΑ)

Το κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ με αποθηκευτικό χώρο

  • Λευκό
  • € 290,00
  • Βάθος αποθηκευτικού χώρου: 40 cm

Αποθηκευτικός χώρος σε κρεβάτι στα ΙΚΕΑ

Κρεβάτι από τα ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ - Το απόλυτο κρεβάτι που πρέπει να γίνει δικό σου

"Χαμός" με την ανακοίνωση για τα ΙΚΕΑ - "Έσκασαν" τα ευχάριστα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αρκετά ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν" για τα ΙΚΕΑ καθώς η εταιρεία σημείωση για άλλη μια φορά επιτυχία μετά από την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αναφορικά με την εμπλοκή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Σε δραστικές λύσεις προχωρεί η σουηδική πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων επίπλων της ΙΚΕΑ, ώστε να μπορέσει επιθετικά να επιλύσει το πρόβλημα της μείωσης εκπομπών ρύπων.

Εξ ου και όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερς, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των περισσότερων καταστημάτων ΙΚΕΑ, ο όμιλος της Ingka Group, αποφάσισε να αποκτήσει εκτεταμένες υπό κατασκευήν εγκαταστάσεις παραγωγής ηλιακής ενέργειας στην Ισπανία και στη Γερμανία, οι οποίες θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα συναφή περιουσιακά της στοιχεία. Ειδικότερα, αγόρασε εννέα φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στις δύο χώρες, καταβάλλοντας ως αντίτιμο το ποσό των 340 εκατ. ευρώ συνολικά.

Στόχος της με την πρωτοβουλία αυτή είναι να κατορθώσει να παράγει άμεσα και σε βάθος χρόνου πολύ περισσότερη ανανεώσιμη ενέργεια από όση καταναλίσκει. Ο μεγαλύτερος όμιλος λιανικής στην κατασκευή επίπλων σε όλο τον κόσμο ανακοίνωσε χθες ότι ουσιαστικά αγόρασε εννέα έργα, τα οποία βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, από τον γερμανικό όμιλο Enerparc που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Αθροιστικά η παραγωγική τους ικανότητα θα φθάσει τα 440 μεγαβάτ.

«Η προσδοκώμενη παραγωγή των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή τους σε Γερμανία και Ισπανία, θεωρούμε πως θα είναι επαρκής, ούτως ώστε να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλων των καταστημάτων της ΙΚΕΑ σε αμφότερες τις χώρες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ingka Group για την αγορά. «Με τον τρόπο αυτό οι δραστηριότητές μας θα έχουν θετικό κλιματικό αντίκτυπο».

TAGS