Σαλάτα με βραστά αυγά! Μια γρήγορη και λαχταριστή συνταγή!

Γρήγορη και εύκολη συνταγή!

Σαλάτα με βραστά αυγά! Μια γρήγορη και λαχταριστή συνταγή!

Έχετε πολλά αυγά στο ψυγείο και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Σας έχουμε την λύση!

Φτιάξτε μια λαχταριστή, δροσερή και γρήγορη σαλάτα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το Burger φούρνου που δε χρειάζεται ψωμάκι (βίντεο)

ΥΛΙΚΑ

1 μικρό άισμπεργκ κομμένο σε λεπτά κομμάτια

4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε λεπτές φέτες

2 πιπεριές Φλωρίνης χωρίς σπόρους και ίνες κομμένες σε καρέ

1 αγγούρι χωρίς τους σπόρους κομμένο σε καρέ

1 φλ. τσαγιού αρακά ή πράσινα φασολάκια

4 αυγά βρασμένα (σφιχτά)

1 άνυδρο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

4 φέτες ζαμπόν βραστό πολύ ψιλοκομμένο

Αλάτι

Δείτε ακόμη: Συνταγή για τσίζκεϊκ με γιαούρτι και λάιμ! Δροσιστείτε!

Για τη σος:

1 συσκευασία τυρί κρέμα

2 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά

1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

1 πρέζα ζάχαρη

Λίγες σταγόνες ξίδι

Δείτε ακόμη: Γλυκό διαίτης! Ταχινομπουρεκάκια Μακεδονίας και τρως απεριόριστα! Η συνταγή που θα λατρέψεις...

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χρησιμοποιούμε μια διάφανη σαλατιέρα για να φαίνονται όλα τα χρώματα της υπέροχης αυτής σαλάτας.

Κάνουμε μία στρώση άισμπεργκ (πράσινο χρώμα), μία στρώση κρεμμύδι (κόκκινο χρώμα), μία στρώση αυγό (κίτρινο και άσπρο χρώμα), μία στρώση αρακά και φασόλια (πράσινο χρώμα), μία στρώση σέλερι (αχνό πράσινο χρώμα), μία στρώση αγγούρι (πράσινο χρώμα).

Τελειώνουμε με το υπόλοιπο άισμπεργκ.

Πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο ζαμπόν (ροζ χρώμα).

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με κουτάλι όλα τα υλικά για τη σος.

Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε χωρίς να ανακατέψουμε για να φαίνονται όλες οι στρώσεις σε χρώματα.

Ανακατεύουμε καθώς σερβίρουμε.