Θα τα λατρέψετε: Τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα πτι-μπερ!

Θα τα λατρέψετε: Τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα πτι-μπερ!

Μια εξαιρετικά εύκολη και πολύ γευστική συνταγή για τρουφάκια. Χρησιμοποιούμε ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα πτι-μπερ και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

Για τα τρουφάκια θα χρειαστείτε Διαβάστε παρακάτω.....

1/2 πακέτο ‏μπισκότα τύπου πτι μπερ
λίγα ‏φουντούκια (μία χούφτα) ή αμύγδαλα
1 κουτάκι ‏ζαχαρούχο (τετρακόσια γραμμάρια,το κανονικό μέγεθος)
3 κ.σ. ‏κακάο
1 κ.σ. ‏βούτυρο
1 κ.σ. ‏λικέρ γκράντ μαρνιέ (ή όποιο άλλο προτιμάτε)
‏Τρούφα για την επικάλυψη

Δείτε ακόμη: Εσύ το ήξερες; - Ποια ήταν η Μαργαρίτα που έδωσε το όνομά της στην περίφημη πίτσα;

Εκτέλεση

Θρυμματίζετε τα μπισκότα.

Βάζετε στην φωτιά ένα κατσαρολάκι με το ζαχαρούχο και το βούτυρο.

Προσθέτετε σιγά σιγά το κακάο και το λικέρ και παράλληλα ανακατεύετε συνεχόμενα για δέκα λεπτά μέχρι να πείξει το μείγμα.

Το αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για ένα πεντάλεπτο ή περισσότερο,βαν χρειαστεί.

Δείτε ακόμη: Παστίτσιο με κεφτεδάκια και φύλλο κρούστας! Συνταγή άλλου επιπέδου!

Όταν σταθεροποιηθεί, προσθέτετε τα μπισκότα και τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα.

Πλάθετε μπαλάκια και τα ρολάρετε στην τρούφα.

Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρετε.

Πηγή: Athensmagazine.gr