ALPHA: "Βατερλό" στο κανάλι με πασίγνωστη παρουσιάστρια! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης...

Μεγάλα προβλήματα...

ALPHA:

Μεγάλη βατερλό στο κανάλι ALPHA με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει γνωστή παρουσιάστρια!

Για ποια πρόκειται; Διαβάστε παρακάτω...

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση του ΑLPHA TV αλλά εχθές τα νούμερα της στο δυναμικό κοινό ήταν πραγματικά μία καταστροφή!

ALPHA: 'Βατερλό' στο κανάλι με πασίγνωστη παρουσιάστρια! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης...


Ήταν ένα αληθινό «Βατερλώ» για την λαμπερή παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ΑLPHA TV που ειλικρινά δεν έχει καμία εξήγηση διότι όλη τη φετινή χρονιά η Ελένη Μενεγάκη κάνει καταπληκτικά νούμερα.

Ανεξήγητο λοιπόν το τι συνέβη εχθές και το Ελένη έκανε το τραγικό νούμερο 13,8!

Την πέρασε με άνεση η Ζήνα Κουτσελίνη. Με το “αλήθειες με την Ζήνα” και την πέρασε βεβαίως και στην επανάληψη το Κωνσταντίνου και Ελένης που έκανε 19,1 στον ANT1.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή του θέματος!

Alpha tv:Τέλος για πασίγνωστη παρουσιάστρια από το κανάλι!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του site μας του Youweekly.gr μια πασίγνωστη παρουσιάστρια του Alpha tv αποτελεί παρελθόν για το κανάλι.

Είναι αλήθεια ότι από πολύ νωρίς η νέα διοίκηση του σταθμού έχει αρχίσει να βλέπει τα συμβόλαια όλων των παρουσιαστών και τον παρουσιαστριών!

Στο μικροσκόπιο έχουνε μπει οι πάντες και τα πάντα. Όλα ξεκινάνε από την αρχή για τη νέα διοίκηση του καναλιού και αυτό έχει φανεί σε πολλές περιπτώσεις. Εμείς εδώ στο Youweekly.gr σας έχουμε γράψει αναλυτικό ρεπορτάζ για το τι θα γίνει με τα συμβόλαια παρουσιαστριών όπως της Αγγελικής Νικολούλη. της Βίκυς Χατζηβασιλείου, της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά και της Ελένης Μενεγάκη!

Σήμερα σας έχουμε ένα νέο καυτό ρεπορτάζ. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας δεν θα ανανεωθεί σε καμία περίπτωση το συμβόλαιο που έχει η Ελένη Τσολάκη με το κανάλι του ALPHA TV.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέχρι και αυτές τις ώρες το κανάλι δεν έχει στα πλάνα του την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη. Η τελευταία της προσπάθεια με την εκπομπή «Τι λέει;» κρίθηκε απογοητευτική!

Δεν ξέρουμε αν θα αλλάξει κάτι αν και το ευχόμαστε, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί το μονοετές συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη!

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σας φέρνουμε για την τηλεόραση του Alpha tv, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr

Αγαπημένη σειρά του Αlpha tv που μάλιστα κάνει και εξαιρετικά νούμερα, αναμένεται να μην πάρει το πράσινο φως για την νέα σεζόν!

Ο λόγος για την σειρά «Το σόι σου»!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες η νέα διοίκηση του καναλιού εξετάζει αν μπορεί να αντέξει το κόστος για την συγκεκριμένη κωμική σειρά. Οι πληροφορίες λένε ότι λόγω του ότι η διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση έχει πέσει σε ποσοστό περίπου 20%, η συγκεκριμένη σειρά «Το σόι σου» κρίνεται ως ασύμφορη!
Πάντως οι τελικές αποφάσεις στο σταθμό,από την νέα διοίκηση για το τι ακριβώς θα γίνει με τις σειρές, θα παρθούν τέλος Μαΐου!