ΣΚΑΙ: Τραβάνε τα μαλλιά τους με το αρνητικό σταθερό 8 που κάνει παρουσιαστής!

Δεν έχουν τέλος τα κακά μαντάντα!

ΣΚΑΙ: Τραβάνε τα μαλλιά τους με το αρνητικό σταθερό 8 που κάνει παρουσιαστής!

Τραβάνε τα μαλλιά τους στον ΣΚΑΙ με το αρνητικό σταθερό 8 που κάνει παρουσιαστής στο πρόγραμμα του. Δεν ξέρουν πως να ανεβάσουν τα νούμερα.

Η πτώση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό,και πιάνει τα χειρότερα νούμερα τα οποία είναι σταθερά εδώ και ημέρες.

Ο παρουσιαστής δεν ακούει καθημερινά πλέον καλά νέα, αφού τα μονοψήφια που έπεσαν για ακόμη μια φορά στα χέρια τους τον έχουν «ρίξει».

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και το Guess my Age.

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 19,4
ALPHA: Πάνω κάτω 11,5
STAR: Elif 7,7
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 8,7

ΑΝΤ1: Still standing 26,9

ΣΚΑΙ: Guess my age 8,6

ΣΚΑΙ: ΒΟΟΜ 9,0

OPEN: Ένας για όλους 5,8

"Βόμβα" στο ΣΚΑΪ! Πέφτει "αυλαία" για πασίγνωστη σειρά!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στο ΣΚΑΪ! Πέφτει "αυλαία" γι΄αυτή την πασίγνωστη σειρά!

Η αγαπημένη σειρά ήταν μία από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν μιας και μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο!

ΣΚΑΙ: Έπεσε από 19% στο 9,3% και η κατάσταση είναι δράμα για τον παρουσιαστή! Ρεκόρ στην πτώση!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη σειρά "Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά" η οποία επέστρεψε στις οθόνες μας ωστόσο όπως φαίνεται δεν έπεισε το κοινό αφού το σίριαλ θα ρίξει "αυλαία" πριν τα Χριστούγεννα.

Μαζί με το «Λόγω Τιμής», το κανάλι του Φαλήρου θα αποχαιρετήσει ακόμη μία σειρά και συγκεκριμένα το «Θα γίνει της πολυκατοικίας».

Λόγω τιμής

ΣΚΑΙ - Έκτακτο: Καταρρέει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Ποιοι του γύρισαν την πλάτη;

Έκτακτο είναι το ρεπορτάζ που σας έχουμε για τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που καταρρέει. Μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog θα σας αποκαλύψω ποιοι γύρισαν στον παρουσιαστή την πλάτη.

Το τελευταίο διάστημα ένας χαμός έχει επικρατήσει γύρο από το όνομα του, ειδικά μετά τα σχόλια που έγιναν τόσο από τον ίδιο όσο και από το πάνελ για την φοιτήτρια η οποία έπεσε θύμα επίθεσης στο ΑΠΘ, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει meetings για να δουν τι θα κάνουν από εδώ και πέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας κρέμεται από τεντωμένο σκοινί, καθώς αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό που έφερε οργή από τους τηλεθεατές. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε μιλήσει άσχημα για το plus size μοντέλο του GNTM, Κατερίνα Πεφτίτση.

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace. Οφείλω εγώ να τη δω γυμνή στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα», είχε πει ο ίδιος μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.Πριν καλά καλά ηρεμήσει το συγκεκριμένο ζήτημα, ένα άλλο ήρθε για να τεντώσει περισσότερο το σκοινί. Πριν από λίγες ημέρες πρόβαλλε στην εκπομπή του το ανήκουστο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη όπου φοιτητής εκτόνωσε τις ορμές του στην πλάτη κοπέλας η οποία βρισκόταν στην βιβλιοθήκη. Τόσο ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, όσο και οι συνεργάτες του (Κατερίνα Γκαγκάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Κάλια Ελευθερίου, Ελένη Τσολάκη) έκανα απαράδεκτα - χιουμοριστικά κατά την γνώμη τους - σχόλια, όπως: «Εσταζε το ταβάνι;», «του έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε», «ε, την πιτσίλισε, αλλά όχι ο καφέ».

Ο Σάλος για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν άργησε να ξεσπάσει μέσα σε λίγες ώρες με την Μαίρη Συνατσάκη να τον "πυροβολεί" με τις αναρτήσει και τις δηλώσεις της, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα ο Γιωργος Λιάγκας να ζητάει συγγνώμη δημόσια, κάτι που λίγοι δέχτηκαν.Το συγκεκριμένο ζήτημα έφτασε μέχρι και το ΕΣΡ το οποίο όπως λένε οι πληροφορίες θα σχηματίσει λίστα με τις παραβάσεις για τις οποίες θα επιβληθούν κυρώσεις. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δέχθηκε αγωγές από την ΕΣΗΕΑ αλλά και από το σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων "Το μωβ".