Ελεονώρα Μελέτη: Τι νούμερα έκανε με καλεσμένη την Έλενα Ακρίτα;

Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι νούμερα έκανε με καλεσμένη την Έλενα Ακρίτα;

Τι νούμερα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με καλεσμένη την Έλενα Ακρίτα; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Όπως κάθε μέρα, σας τα έχουμε πρώτοι αναλυτικά!

Η Ελεονώρα Μελέτη, δεν διανύει και την καλύτερη χρονιά της από άποψη τηλεθέασης, μιας και τα Μεσάνυχτα δεν πάνε τόσο καλά, όπως πέρσι.

Ωστόσο, εκεί που η εκπομπή έκανε μονοψήφια και μάλιστα αρκετές φορές έχουν φτάσει και το 6%, χτες με καλεσμένη την Έλενα Ακρίτα, έφτασε τα διπλάσια νούμερα! Σε σύνολο τηλεθέασης δυναμικού κοινού, η εκπομπή στον Alpha tv έκανε 12.4% και πήρε αν μη τι άλλο μια ανάσα.

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα τηλεθέασης:

7.5
7.3
11
14.1
19.1
15.5

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς πήγε σε τηλεθέαση χτες; Πήρε ανάσα ή «τσακίστηκε»;

Πώς πήγε σε τηλεθέαση χτες η Ελεονώρα Μελέτη; Πήρε τελικά ανάσα ή «τσακίστηκε» κανονικά;

Το δυναμικό κοινό μίλησε και της έδωσε μια ώθηση, μιας και ξέφυγε από τα μονοψήφια. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς και χάρισε στην Ελεονώρα ποσοστά με φόρα προς τα πάνω....

12,3% έκανε σε σύνολο τηλεθέασης με τα Μεσάνυχτα και τα τέταρτα της πήραν κι αυτά ένα push! Δείτε τα αναλυτικά:

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

5.9
8.4
10
15.6
15.8
17.9

Ελεονώρα Μελέτη: Πως τα πήγε χωρίς ανταγωνισμό; Τα νούμερα μίλησαν!

Πώς τα πήγε η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς ανταγωνισμό στα «Μεσάνυχτα»; Τα νούμερα μίλησαν και σας έχουμε αναλυτικά τα ποσοστά!

Η γνωστή παρουσιάστρια εχθές το βραδύ είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Άσπα Τσίνα, ένα πρόσωπο που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story και είχε προκαλέσει σάλο με διάφορες αντιδράσεις της.

Η Άσπα Τσίνα και η ανατριχιαστική της εξομολόγηση έφερε τύχη στον Alpha και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», αφού όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης προσέλκυσε περισσότερο κοινό απ' όσο συνήθιζε!

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει δυναμικά την εκπομπή με ξεχωριστούς καλεσμένους που έχουν πάντα να διηγηθούν μια ιστορία με νόημα και αυτό το κοινό το αντιλαμβάνεται χαρίζοντας της μια ανοδική πορεία στα νούμερα!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μιας που τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης για το Μεσάνυχτα:

11

14,1

16,5

15,1

18,5

16,2

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για την εκπομπή:

Late night

15,2