Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έπεσε κι άλλο ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega - Πόσο έφτασε σε ποσοστό τηλεθέασης

Τα νούμερα τηλεθέασης... του έπεσαν από τα χέρια!

Έπεσε κι άλλο ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega - Πόσο έφτασε σε ποσοστό τηλεθέασης
Τηλεθέαση 20.02.2020 09:58

Έχουμε τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό και δείχνουν πως έπεσε κι άλλο ο Νίκος Ευαγγελάτος! Τι έκανε το Mega και πόσο έφτασε σε ποσοστό το Live news; Δυστυχώς μιλάμε για μονοψήφια στα μηχανάκια της AGB.

Αν και στην πρεμιέρα του ήταν καλά και μάλιστα είχε κάνει διψήφιο νούμερο, από την δεύτερη ημέρα που ήταν στον αέρα το Mega, υπήρχε πτώση. Ο παρουσιαστής ωστόσο, έπεσε ακόμα περισσότερο με βάση τα χτεσινά (19/2) νούμερα και σας τα έχουμε όλα αναλυτικά.

Τα τέταρτα του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega

4.2
3.3
4.1
5.8
5.6
6.6
7.1

Το σύνολο τηλεθέασης για την απογευματινή ζώνη στο δυναμικό κοινό

 • ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 14.6
 • ALPHA: Divided 7.1
 • ALPHA: Deal 13.1
 • STAR: Elif 7.9
 • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 14.6
 • ΑΝΤ1: Still standing 19.2
 • OPEN: Γυμνοί στο δρόμο 6,0
 • Mega: Live news 5,2
 • Mega: Σαββατογεννημένες 9,1

Πόσο είχε κάνει σε ποσοστό τηλεθέασης ο Νίκος Ευαγγελάτος την δεύτερη μέρα του Mega

Χαμός με τα νούμερα στο Mega και η πτώση είναι περίπου 6 μονάδων για το Νίκο Ευαγγελάτο. Άσχημο ξύπνημα είχε ο παρουσιαστής και το δυναμικό κοινό δεν έδειξε και ιδιαίτερη προτίμηση στο πρόσωπό του...

Συγκριτικά με την πρεμιέρα του καναλιού, υπάρχει κανονική βουτιά προς τα κάτω αφού το Live news δεν κατάφερε να κρατήσει τα νούμερα, τα οποία και σας αναφέραμε χτες. Για να καταλάβετε για τι ποσοστά μιλάμε, σε τέταρτο έφτασε έως και το 3,9%!

Τα τέταρτα για το Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega

3.9
5.9
4.6
7.2
8.2
8.2
7.8

Το σύνολο τηλεθέασης για την απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 19,8
  • ALPHA: Divided 7,9
  • ALPHA: Deal 14,6
  • STAR: Elif 9,7
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 13,4
  • ΑΝΤ1: Still standing 19,8
  • OPEN: Σχολή για σοφερίνες 4,5
  • Mega: Live news 6,5
  • Mega: Σαββατογεννημένες 13,0

Ποιος είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος που επέστρεψε δυναμικά στο Μega

Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνα 9.84, ΣΚΑΪ 100.3, Flash 96 και τις εφημερίδες "Πρώτη", "24 ώρες", "Καλημέρα" και "Επενδυτής". Ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ (μετά την παραίτηση της Έλλης Στάη) ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Στα αρχικά δοκιμαστικά του σταθμού για παρουσιαστές είχε "κοπεί" και δεν υπήρχε σκέψη τηλεοπτικής του αξιοποίησης.

Το 1998 ενεπλάκη, από τη θέση του παρουσιαστή, με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον κακοποιό. Η ομηρία κατέληξε στον θάνατο της Γκινάκη, και το θέμα της ζωντανής κάλυψης της ομηρίας και της ανάληψης του ρόλου διαπραγματευτή από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή έγιναν θέμα του Τύπου, καθώς και ντοκιμαντέρ από το BBC και το Channel 4.

Έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo TV και Alter Channel ως κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων και διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης. Το 2005 ξεκίνησε την εκπομπή "Αποδείξεις" στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τότε αδελφικού TV Cosmopolis (νυν Channel 9), φέροντας ευθύνη για τον ενημερωτικό χαρακτήρα του. Λόγω οικονομικών προβλημάτων και απολύσεων στο σταθμό, αποχώρησε, και από τον Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2009 ήταν διευθυντής ειδήσεων και κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αντικαθιστώντας την Έλλη Στάη, οπότε και διέκοψε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το σταθμό. Έκανε την παρουσίαση και επιμέλεια της εκπομπής "Αποδείξεις". Έχει συνεργαστεί επίσης με τις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Ελεύθερος Τύπος".

Στις αρχές του 2012 άρχισε να συνεργάζεται εκ νέου με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ σε ενημερωτική εκπομπή. Στις 25 Απριλίου ο Ευαγγελάτος έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από τον γνωστό παρουσιαστή να μειωθεί κατά μία ώρα η διάρκεια του «ΣΚΑΪ στις 7», ώστε την υπόλοιπη μία ώρα να παρουσιάζει προεκλογική εκπομπή ο Σπύρος Μάλλης. Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν δέχθηκε την πρόταση, θεωρώντας πως είναι λάθος να υπάρξει και άλλη πολιτική εκπομπή, με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή του. Στην επίσημη ανακοίνωσή του, το κανάλι αναφέρει: «ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία». Για την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, ήταν σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και συμπαρουσίαζε την εκπομπή "On Line" στον ίδιο σταθμό. Την επόμενη σεζόν αποχώρησε από το Mega, λόγω της μεμονωμένης θέσης του στο σταθμό. Από τον Νοέμβριο του 2015 έως το 2018 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV (νυν Open TV) όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του σταθμού, υπό το όνομα Live News. Είναι διευθυντής της ιστοσελίδας www.newsit.gr.

Στις 17 Φεβρουαρίου 2020, επανήλθε στο Mega Channel, με τη καθημερινή εκπομπή Live News.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πήραν "φωτιά" τα κανάλια με τα νούμερα τηλεθέασης - Τι έκαναν την Τετάρτη 19/2

Mega: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Νίκου Ευαγγελάτου! Τι είπε για το κανάλι;

Share