Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχάριστα νέα για την λαμπρή παρουσιάστρια του Happy Day

Χαμόγελα ευτυχίας στον ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχάριστα νέα για την λαμπρή παρουσιάστρια του Happy Day

Χαμόγελα ευτυχίας μοίρασε για ακόμα μια φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης που έφτασαν για το Happy Day όσον αφορά την Πέμπτη 25/6.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και 6 χρόνια βρίσκεται στο δυναμικό του ALPHA και είναι ένα από τους άσσους που κρατάνε στο μανίκι τους αφού λέει την πρώτη καλημέρα της ημέρας στο κοινό. Την Πέμπτη 25/6 θριάμβευσε με τα νούμερα της στο δυναμικό κοινό βγαίνοντας στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Happy παρέα της έφτασαν το απίστευτο 16,4% με φανταστικά τέταρτα: 9,1-23,5-23,7-21,9-23,1-19,3-11,5-15,1-10,8-6,3.

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 13.0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 16.0
  • ANT1: Το πρωινό 16.2
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9.5
  • Mega: Mega Magazino 3.3
  • ALPHA: Happy Day 16.4

Και μπορεί τα νέα για την Σταματίνα να είναι καλά, αλλά για τον Νίκο Μάνεση που είναι στον ALPHA ξημέρωσε ένας εφιάλτης! Δέχτηκε δεύτερη καταγγελία στο ΕΣΡ; Δείτε εδώ το ρεπορτάζ

Απίστευτο περιστατικό με Τσιμτσιλή και Βαρθαλίτη πίσω από τις κάμερες του ALPHA - Το αποκάλυψε στο Happy Day

Σταματίνα Τσιμτσιλή Σταύρος Βαρθαλίτης

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πίσω από τις κάμερες με πρωταγωνίστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το νικητή του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια τυχαία συνάντηση που είχαν στους διαδρόμους και την ατάκα που της είπε και την έστειλε!

«Ο Σταύρος Βαρθαλίτης χθες βγήκε στη Ζήνα Κουτσελίνη. Τον συνάντησα στον διάδρομο. Σωματώδης, ψηλός. Μου έριχνε και δύο κεφάλια. Πέφτουμε μούρη με μούρη. Τον κατάλαβα και του κάνω “ωπ”. Αυτός δεν με κατάλαβε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Kαι μου κάνει μετά “Τσιμτσιλή, δύναμη”. Του είπα πως τον στηρίζαμε και μου απάντησε πως το έβλεπε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.