8 Λέξεις: Χαμός με τα νούμερα τηλεθέασης ακόμα δεν επέστρεψε στον ΣΚΑΙ

Πώς τα πήγε στο δυναμικό κοινό την Δευτέρα 31/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Χαμός με τα νούμερα τηλεθέασης ακόμα δεν επέστρεψε στον ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα μεταξύ άλλων έκανε στον ΣΚΑΙ και η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά 8 Λέξεις, το βράδυ της Δευτέρας 31/8 και προκάλεσε χαμό στους ιθύνοντες με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε με το... καλησπέρα σας.

Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι αυτό φαίνεται πως θα κάνει και τώρα που γύρισε ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες του σταθμού του Φαλήρου αφού κατάφερε να κάνει το απίστευτο 16,0% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό της prime time ζώνης.

Prime time

  • ALPHA: Το σόι σου (Ε) 14,0
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 14,5
  • ΑΝΤ1: Κάτι χωρισμένα παλικάρια 5,2
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 6,8
  • STAR: Μαχητές των δρόμων 13,4
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 16,0
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 10,4
  • OPEN: Εικόνες 8,5
  • OPEN: Η μεγάλη διάσωση 6,2

Να σημειωθεί πως οι 8 Λέξεις έδωσαν ένα αρκετά δυναμικό lead in στο Big Brother, το οποίο έσκισε κι αυτό στην χθεσινή τηλεθέαση του ΣΚΑΙ, δείτε εδώ τα νούμερά του.

"Βόμβα" στις 8 λέξεις - Η Ηλιάνα δεν μπορεί να μείνει έγκυος και καταρρέει

Μια "βόμβα" μεγατόνων πρόκειται να σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TiVi Serial, η Ηλιάνα δεν θα μπορεί να μείνει έγκυος και θα καταρρεύσει από την απογοήτευση.

Η επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ επιστρέφει από τις 31/8 στις οθόνες μας για δεύτερη σεζόν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Θα έχουμε χωρισμούς, απόπειρες δολοφονίας, αλλά και φυλακίσεις.

Η Ηλιάνα δεν μπορεί να μείνει έγκυος και καταρρέει στις 8 Λέξεις

Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο. Η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή και όταν πια εμφανίζεται, προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι δεν αντέχει να βλέπει αυτό που περνάει ο πατέρας του.

8 λέξεις Ηλιάνα

Από την άλλη, σε κίνδυνο θα μπει η ζωή της Βίκυς επίσης στα νέα επεισόδια. "Καυτό" spoiler μόνο εδώ.

Η Ηλιάνα, παρ' όλες τις προσπάθειες, δεν καταφέρνει να μείνει έγκυος κι αρχίζει να απογοητεύεται. Ο Μάρκος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Ναυσικά και την Τζουλιάνα κι ανυπομονεί να μετακομίσουν σπίτι του. Ο Σίμος εξακολουθεί να νιώθει υπεύθυνος για την κατρακύλα της Σμαράγδας και προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Η Ρωξάνη παραμένει απαθής, γεγονός που εκνευρίζει τον Μιχαήλ. Η Ολυμπία απειλεί την Εύα πως, αν προχωρήσει σε γάμο και δεύτερο παιδί, θα την εγκαταλείψει όταν κλείσει τα δεκαοχτώ. Ο Φοίβος συνειδητοποιεί πως, αν δεν βρει γιατρό, η Βίκυ θα πεθάνει από αιμορραγία.

Στις καταιγιστικές καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις, θα παρακολουθήσουμε επίσης τον Σωτήρη που θα μπει στο ψυχιατρείο και την Τζουλιάνα, η οποία δεν θα τον αφήσει και θα μείνει στο πλευρό του. Δείτε εδώ αναλυτικό ρεπορτάζ.