Big Brother - τηλεθέαση 31/8: Είναι το MasterChef του ΣΚΑΙ! Απίστευτα ποσοστά

Έσκισε και την δεύτερη ημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother - τηλεθέαση 31/8: Είναι το MasterChef του ΣΚΑΙ! Απίστευτα ποσοστά

Το Big Brother μετά την πρεμιέρα του συνεχίζει τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ που θυμίζουν πολύ τα νούμερα που έπιανε το Star επί περίοδο MasterChef! Όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα είναι μεγάλος.

Συγκεκριμένα, στο Big Brother το βράδυ της Δευτέρας 31/8 πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι θα συμβαίνει πάνω κάτω μέσα στο σπίτι ενώ δεν έλειψαν με το καλησπέρα σας οι καυγάδες και οι εντάσεις - δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου.

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως έχει αγκαλιάσει ήδη το ριάλιτι αφού και την δεύτερη μέρα προβολής έκανε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 29,5% αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό να αιμορραγεί.

Late night

  • ΑΝΤ1: Blackout 8,2
  • ALPHA: Αστέρας Ραχούλας 10,4
  • STAR: Έτερος εγώ 11,0
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 29.5
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 9.3
  • Open: Η δίκη 3,5

Big Brother: Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Χριστίνα - Το πλάνο απ'την πισίνα που «τρέλανε» κόσμο

«Εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό μοίρασε η Χριστίνα Ορφανίδου, μέσα από το σπίτι του Big Brother. Το πλάνο της παίκτριας φορώντας το μαγιό της μέσα στην πισίνα «τρέλανε» κόσμο.

Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με καυτά πλάνα από την Σοφία Δανέζη μέσα στο δωμάτιο και στην συνεχίστηκε με το... στήθος της Χριστίνας Ορφανίδου, το οποίο είναι πλούσιο.

Η κάμερα, αρκετές φορές το μόνο που έδειχνε ήταν εκείνο το σημείο, με τον κάμεραμαν να κρύβει το κεφάλι της. Η τηλεοπτική εμφάνιση του plus size μοντέλου του Big Brother που δεν θυμάται κανείς.

Χριστίνα Ορφανίδου Big Brother