Τηλεθέαση Μαλέσκου: Τρίτη μέρα στον ΣΚΑΙ κι έκανε αυτά τα νούμερα

Τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen για την Τετάρτη 2/9;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση Μαλέσκου: Τρίτη μέρα στον ΣΚΑΙ κι έκανε αυτά τα νούμερα

Εχθές, Τετάρτη 2/9 ήταν η τρίτη μέρα που εμφανίστηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ η πανέμορφη Ιωάννα Μαλέσκου, με την εκπομπή Love it και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε έμειναν σταθερά κάτω του 15%.

Μπορεί στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου να είχε κάνει συγκλονιστικά νούμερα - δείτε τα εδώ αναλυτικά - όμως από την δεύτερη κιόλας ημέρα το ποσοστό άρχισε να υποχωρεί.

Εχθές, λοιπόν, Τετάρτη 2/9 η Ιωάννα Μαλέσκου έπιασε στο δυναμικό κοινό 13,6% ενώ στο γενικό 15,8!

Ποσοστά ελαφρώς αυξημένα συγκριτικά με την εκπομπή της Τετάρτης. Στο υψηλότερο της τέταρτο η Ιωάννα Μαλέσκου έφτασε στο 17,8%.

Αυτό είναι το ζώδιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, Ιωάννας Μαλέσκου

Αναλύσαμε τον αστρολογικό χάρτη της Ιωάννας Μαλέσκου και θα σας τα πούμε όλα! Τι θα συμβεί στα τρία επόμενα χρόνια; Όλες οι αλλαγές που θα υποστεί με βάση το ζώδιό της!

Μία Υδροχόος που μόλις πραγματοποίησε την πρώτη Κρόνια Επιστροφή της ήρθε να ταράξει τα λιμνασμένα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Και η ελληνική τηλεόραση βρίθει επιτυχημένων Υδροχόων από τα σπάργανά της ακόμη! Να σας θυμίσω: Ρούλα Κορομηλά η πρώτη βασίλισσα… Γιώργος Παπαδάκης ο αειθαλής, Πέτρος Κωστόπουλος ο επιτυχημένος, Βίκυ Χατζηβασιλείου η γυμνασμένη, αλλά και το νεότερο αίμα Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος. Και σε παγκόσμιο επίπεδο όμως πάλι Υδροχόοι κρατούν τα σκήπτρα της τηλεθέασης, όπως για παράδειγμα η Όπρα Γουίνφρεϊ, γεννημένη στις 29 Ιανουαρίου του 1954! Η τηλεόραση είναι Ουράνια εφεύρεση, είναι τόσο καθαρά Υδροχοΐσια υπόθεση όσο είναι και το μέλλον το ανεξερεύνητο, αυτό στο οποίο μόνο οι Υδροχόοι μπορούν να προσαρμοστούν με απίστευτη ευκολία, αφού είναι παιδιά του μέλλοντος.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Βάσια Μαυράκη, Συγγραφέας/Αστρολόγος

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μία Υδροχόος γεννημένη στις 14 Φεβρουαρίου, τη μέρα που γιορτάζει ο έρωτας, ήρθε για να καθίσει στον θρόνο που άδειασε. Ήρθε για να μείνει και να χαράξει μία τηλεοπτική πορεία αντάξια της εμφάνισής της, της εξυπνάδας της και του γενέθλιου χάρτη της. Ήρθε η στιγμή η δική της, αυτή της μεγάλης μεταγραφής που με τη βοήθεια του Δία που θα περάσει στον Υδροχόο τον Δεκέμβριο θα της ανοίξει δρόμους με μεγάλη γενναιοδωρία αλλά και μεγάλες ευθύνες, καθώς θα συνοδεύεται από την αυστηρή παρέα του Κρόνου. Ήλιος στον Υδροχόο, Αφροδίτη στον Υδροχόο και Σελήνη στους Διδύμους. Οι δύο θηλυκές αρχές της, Σελήνη και Αφροδίτη, σε ένα αεράτο τρίγωνο ιδιομοιρίας, της εξασφαλίζουν την αποδοχή και από το γυναικείο κοινό, γεγονός που μπορεί να την κάνει τηλεοπτικά αήττητη, αλλά όχι σε αυτό το κανάλι.

Δείτε εδώ και τον αστρολογικό χάρτη της Ελένης Μενεγάκη!

Εδώ είναι η καλή αρχή. Ο Ερμής της στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω της χαρίζει την αποφασιστικότητα ενός στρατηγού και την πειθαρχία ενός στρατιώτη. Σε τρίγωνο με τον Δία της στον Ταύρο τής δίνει ευφυΐα από τη μία και τη «γειώνει» αρκετά από την άλλη, διευκολύνοντάς την, με ένα μυαλό πέρα ως πέρα πρακτικό. Είναι πολύ εργατική η Ιωάννα και ξέρει να βάζει στόχους. Δεν την πήρε εύκολα την απόφαση και η αλήθεια είναι πως αισθάνεται ακόμη αναστατωμένη και ανασφαλής σε σχέση με τις επιλογές της, από τη στιγμή που ο Ουρανός δημιουργεί όψη τετραγώνου με την προοδευμένη Σελήνη της. Ίσως θα πρέπει να προσέχει τους ανθρώπους που θα την περιστοιχίζουν στο νέο της περιβάλλον και ιδιαιτέρως τα γυναικεία πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας. Ενώ η απήχηση της στο κοινό θα είναι ευρεία, το γενέθλιο τετράγωνο του δουλευταρά και αξιόμαχου Άρη της στον Ταύρο με τη «φιλική» Αφροδίτη της στον Υδροχόο, τη δυσκολεύει στις διαπροσωπικές της σχέσεις.

Το τέλος του φθινοπώρου θα τη βρει αρκετά πιεσμένη, αλλά η πραγματική εύνοια είναι πολύ κοντά! Ο μήνας των γενεθλίων της θα της δώσει τη μεγάλη ώθηση, καθώς ο transit Δίας στον Υδροχόο θα ενεργοποιήσει θετικές όψεις στον χάρτη της και θα της δώσει την καθιέρωση που τόσο επιθυμεί.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ιωάννα Μαλέσκου ζώδιο

Ο Προοδευμένος της Ήλιος στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων συναινεί στη σημαντικότητα των αποφάσεών της αυτή τη στιγμή και καταμαρτυρά πως τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι θεμελιώδους σημασίας για την πανέμορφη Ιωάννα. Θα είναι η χρυσή τριετία της ζωής της που θα της φέρει όχι μόνο την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ευτυχία, καθώς ο Δίας θα της ανοίγει δρόμους και θα της δίνει ευκαιρίες, που ο Κρόνος θα τις σταθεροποιεί και θα τις επισημοποιεί. Ο Δίας θα είναι εξίσου σημαντικός και ευεργετικός για αυτήν και όταν θα περάσει στους Ιχθύς. Η ημέρα που έχει επιλεγεί για την πρεμιέρα της εκπομπής της Ιωάννας έχει ενδιαφέρουσες και προκλητικές όψεις, τόσο ενδιαφέρουσες και προκλητικές όσο και η καλλονή με καταγωγή από την Πρέβεζα. Ο Ερμής της ημέρας σε τρίγωνο με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο ευνοεί την επικοινωνία, αλλά και η Αφροδίτη σε όψη αντίθεσης με τους Μεγάλους πυροδοτεί τη ζήλια και τον ανταγωνισμό.

Κάποιοι θα χάσουν τον «ύπνο» τους προσπαθώντας να βρουν μειονεκτήματα στη νέα αυτή εκπομπή του ΣΚΑΪ! Εξάλλου, η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού του 2020, μία από τις σημαντικότερες για την επαγγελματική πορεία της Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της. Η Σελήνη της μέρας βρισκόταν στον Υδροχόο, «πάνω» στη Σελήνη και την Αφροδίτη της ξανθιάς παρουσιάστριας. Η Σελήνη συμβολίζει το κοινό και το κοινό της Ιωάννας θα την περιμένει με ανυπομονησία. Μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που θα έχει στο μυαλό της, αλλά σίγουρα θα είναι ένα θετικό βήμα που θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.

Ο θρόνος έχει αδειάσει και περιμένει την επόμενη τηλεοπτική βασίλισσα, που αυτή τη φορά θα ανήκει σίγουρα στο ζώδιο του Υδροχόου. Και οι δύο πανέμορφες ξανθιές παρουσιάστριες πληρούν τις Υδροχοΐσιες προϋποθέσεις. Και ποιος είπε πως δεν μπορούμε να έχουμε δύο… ενθρονίσεις; Μία στο κανάλι του Αμαρουσίου και μία στο κανάλι του Νέου Φαλήρου;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ