GNTM 3 - τηλεθέαση: Δεν περίμενε κανείς αυτά τα νούμερα στην πρεμιέρα!

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3 - τηλεθέαση: Δεν περίμενε κανείς αυτά τα νούμερα στην πρεμιέρα!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 7/9 το ριάλιτι του STAR, GNTM 3 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε δεν ήταν αυτά που αναμέναμε να δούμε από την άποψη πως... ξέραμε τι έκανε πέρυσι, που χτυπούσε 40αρια δηλαδή, και το χθεσινό ποσοστό παρά το ότι ήταν άκρως αξιόλογο μας φάνηκε λίγο γιατί ξέρουμε πως μπορεί και καλύτερα!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα του GNTM κατόρθωσε στο δυναμικό κοινό να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 25,4% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 18,7%.

Το πρώτο αυτό επεισόδιο για το ριάλιτι μόδας του STAR έφτασε σε τέταρτο μέχρι 34% στο δυναμικό κοινό και 23,8% στο γενικό σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, είναι νωρίς για τα όποια συμπεράσματα καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται μακρά και εξαιρετικά ανταγωνιστική!

Βασικός αντίπαλος στην πρώτη αυτή μέρα προβολής του GNTM ήταν οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, το σίριαλ το οποίο συγκέντρωσε ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο.

Να σημειωθεί πως το Twitter με το καλησπέρα σας άρχισε να παραληρεί! Δείτε εδώ τα πιο επικά tweets!

GNTM 3 Highlights: Η παίκτρια που θύμιζε την Κάτια Ζυγούλη, ο αγρότης που «άναψε» φωτιές και ο Κρητικός που έκανε τους κριτές να παραμιλούν

Η πρεμιέρα του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου. Από την παίκτρια που θύμιζε στους κριτές της Κάτια Ζυγούλη, στον αγρότη που κατάφερε να «ανάψει» φωτιές με το σώμα του και στον κούκλο Κρητικό που έκανε τους 4 κριτές να παραμιλούν με την εμφάνισή του.

GNTM 3: Το πρώτο αγόρι που πέρασε από casting - Έμειναν άφωνοι οι κριτές

Το πρώτο αγόρι πέρασε από τα casting του GNTM και άφησε άφωνους τους 4 κριτές, οι οποίοι που έδωσαν τα χεράκια που έπρεπε για να περάσει στην επόμενη φάση.

O 19χρονος, Αντρέας όπως είπε ονειρεύεται να γίνει μοντέλο. Άρεσε σε όλους το πρόσπωο του, ωστόσο, δεν άρεσε τόσο στους κριτές ήταν το σώμα του, καθώς θα τον ήθελαν περισσότερο γυμνασμένο.

Ο Αντρέας αποκάλυψε πως εξαιτίας των Πανελληνίων άφησε το μπάσκετ και τον εαυτό του, με συνέπεια να πάρει είκοσι κιλά. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή πρεμιέρα.

GNTM 3: Σάστισε η Βίκυ Καγιά - Η παίκτρια που είπε πως είναι ολόιδια με την Κάτια Ζυγούλη

Η δεύτερη παίκτρια που πέρασε από το casting του GNTM 3 ήταν ίδια η Κάτια Ζυγούλη, όπως είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία σάστισε μόλις την είδε να περπατάει από μακριά.

«Παιδιά, η Κάτια!», αναφώνησε, και όπως ήταν λογικό αφού ήταν κούκλα πέρασε με 4 ναι στην επόμενη φάση του ριάλιτι.

Ο λόγος για την 19χρονη Μαρινέλα που είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ρέθυμνο με καταγωγή από την Αλβανία.

Η εντυπωσιακή ξανθιά με το που περπάτησε στην πασαρέλα και στάθηκε απέναντι από τους κριτές, τους άφησε άφωνους.

Μάλιστα, εντυπωσίασε και τον Γιώργο Καράβα: «Σε είδα και άνοιξαν τα μάτια μου. Αυτό που βλέπω, το παρουσιαστικό και η ομορφιά σου, είναι κάτι εντελώς ξένο από εδώ. Θα μπορούσα να σε φανταστώ σε ταινία “Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Δεν καταλαβαίνεις τι κακό έχω πάθει αυτή τη στιγμή. Είναι από τις λίγες φορές που έχω μείνει με το στόμα ανοικτό βλέποντας ένα κορίτσι. Θα χαρώ τρελά να δουλέψω μαζί σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ο Θεός σου έχει δώσει όλα τα καλά του κόσμου», της είπε.

GNTM 3: Ο αγρότης που... κέρασε χαλβά τους κριτές αλλά τους δίχασε

Ο τρίτος κύκλος του GNTM έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει αρκετά «ναι», αλλά και «όχι». Βέβαια είχαμε και... διχασμούς. Όπως στον αγρότη από τα Φάρσαλα που κέρασε τους κριτές χαλβά.

Ο λόγος για τον Πασχάλη Ηλιάδη, που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο νεαρός πέρασε στην επόμενη φάση με 3 «ναι», αφού ο Σκουλός του έδωσε αρνητική ψήφο.

Και πέρασε ο Πασχάλης και τους γλύκανε με τον χαλβά του, ο οποίος άρεσε μόνο στην Βίκυ Καγιά!

GNTM 3: Δόθηκε η πρώτη Wild Card - Την έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Δόθηκε η πρώτη Wild Card στον τρίτο κύκλο του GNΤΜ, την οποία έδωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε κοπέλα διαγωνιζόμενη.

«Δεν έχω ασχοληθεί με το μόντελινγκ ακόμα και πιστεύω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία το GNTM για να πετύχεις σε αυτό το χώρο και να κάνεις ένα δυνατό ξεκίνημα», είπε μεταξύ άλλων 18χρονη Νικολέτα Αλαφούζου.

Η νεαρή δίχασε τους κριτές, με αποτέλεσμα να μην πάρει 4 «ναι», αλλά 2 και να μην περάσει στην επόμενη φάση.

Ωστόσο είπε «Γνωρίζω ότι υπάρχει μια κάρτα που αν τη χρησιμοποιήσετε μπορώ να περάσω», με την Ζενεβιέβ να της κάνει τη χάρη και να της την δώσει. Δείτε και τον αγρότη που... κέρασε χαλβά τους κριτές αλλά τους δίχασε.

GNTM 3: Ποιος «Φραουλίτσας» του Survivor; Γνωρίστε τον «Καρπουζάκι»

Ποιος «Φραουλίτσας» από το Survivor; Γνωρίσαμε τον «Καρπουζάκι» στις audition του GNTM 3 και τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές ήταν πολλά.

Ο λόγος για τον Δαμιανό, ο οποίος είναι personal trainer, 24 χρόνων και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με την εμφάνιση του.

Πρώην που δυσαρεστήθηκε ήταν η Βίκυ Καγιά, αφού είχε πολλά τατουάζ στο σώμα του, όπως το καρπούζι στο λαιμό του, το οποίο δεν άργησε να σχολιαστεί έντονα από την ίδια.

GNTM 3: Εκνευρισμένη παίκτρια με σχόλιο του Σκουλού - «Δεν συμφωνώ...»

Εκνευρισμένη φάνηκε να είναι παίκτρια του GNTM 3 με ένα σχόλιο που της έκανε ο Δημήτρης Σκουλός στο πρώτο επεισόδιο από τις auditions.

Ο λόγος για την Βερονίκη η οποία είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ, αλλά σταμάτησε για λόγους υγείας.

«Είχα μαζέψει λεφτά για να πάω στο Παρίσι, είχα κλείσει να συναντηθώ με πρακτορεία, αλλά ένα πρόβλημα υγείας, ένα γυναικολογικό θέμα με κράτησε πίσω και...πάνε όλα», είπε η Βερονίκη και στη συνέχεια εξήγησε.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ όταν την «έκοβε» ο Δημήτρης Σκουλός, ένα του σχόλιο δεν της άρεσε καθόλου.

GNTM 3: To plus size μοντέλο περπάτησε με τακούνια και «τρέλανε» τους κριτές

Το πρώτο plus size μοντέλο του GNTM 3 περπάτησε στην πασαρέλα της audition και «τρέλανε» τους 4 κριτές, τόσο με τις πόζες του όπως και με το περπάτημα του, αφού φορούσε τακούνια.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μελισσά που είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και πήγε στο ριάλιτι μοντέλων για να νικήσει.

Ο Κωνσταντίνος δεν δίστασε να βάλει ψηλοτάκουνα και να περπατήσει μπροστά στους κριτές, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα boot camps.