Τηλεθέαση Big Brother 10/9: Επικρατεί τρέλα με τα νούμερά του - Ανέβηκε ή... κατέβηκε;

Ιδού τα ποσοστά του δυναμικού κοινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση Big Brother 10/9: Επικρατεί τρέλα με τα νούμερά του - Ανέβηκε ή... κατέβηκε;

Τρελά είναι τα ποσοστά που συνεχίζει και σημειώνει στην τηλεθέαση το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, Big Brother. Σταθερό τόσες ημέρες στο 23αρι, εχθές 10/9 κατάφερε και.. ξεκόλλησε λίγο και ανέβηκε πιο πάνω!

Για την ακρίβεια το Big Brother έκανε το βράδυ της Πέμπτης στο δυναμικό κοινό 24,6% κατατάσσοντας έτσι τον ΣΚΑΙ στην πρώτη θέση της late night ζώνης.

Late night

  • ΑΝΤ1: Blackout 8,7
  • ALPHA: 9/11 12,0
  • STAR: Deadpoll 11.6
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 24.6
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 7.3
  • Open: NCIS 7.9

Να σας υπενθυμίσουμε πως την Κυριακή 13/9 έρχεται στο ΣΚΑΙ ένα πρόγραμμα που περιμένουν όλοι πως και πως!

Big Brother: Δείτε τι συνέβη στο χθεσινό 10/9 επεισόδιο

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother είδαμε εχθές, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΙ, οι παίκτες μας έδωσαν πολλές στιγμές σχολιασμού με τις αποκαλύψεις και τα τρυφερά τετ-α-τετ!

Big Brother: Η αποκάλυψη του Ζακ για την προσωπική του ζωή και η παρεξήγηση με την Χριστίνα

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ξεκίνησαν και τα απρόοπτα καθώς ο Ζακ παρεξηγήθηκε με μία κίνηση που έκανε η Χριστίνα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Στην έναρξη του επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες να κάνουν πάρτι στην πισίνα με μερικούς μάλιστα να μη διστάζουν να βουτήξουν και μέσα.

Λίγο αργότερα λοιπόν, ο Ζακ ζήτησε στη Χριστίνα να τα πούνε λίγο και της εξήγησε πως έξω έχει μία κοπέλα και έτσι δεν του άρεσε όταν τον πλησίασε στην πισίνα και τον αγκάλιασε.

Η Χριστίνα παρεξηγήθηκε με τον τρόπο του και του εξήγησε πως δεν τον πλησίασε γι αυτό το λόγο ωστόσο ο Ζακ ήθελε να είναι ξεκάθαρος απέναντί της. Εκείνη ωστόσο τσαντίστηκε μαζί του, ενώ νωρίτερα είχε ένα τρυφερό τετ-α-τετ με τον Γρηγόρη.

Big Brother: To τρυφερό τετ-α-τετ της Χριστίνας με τον Γρηγόρη

Το επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς η Χριστίνα συζητούσε με τον Γρηγόρη για τη χθεσινή δοκιμασία και η αλήθεια είναι πως οι δυο τους είχαν ένα πολύ τρυφερό τετ-α-τετ με τον δεύτερο να της εξηγεί πως εκείνη τον νοιάζει περισσότερο από τους άλλους.

Η Χριστίνα βρέθηκε χθες στην ομάδα των χαμένων ενώ ο Γρηγόρης σε αυτή των νικητών. Οι δυο τους συζήτησαν για όλα όσα έγιναν με τη Χριστίνα να εκφράζει το παράπονό της στον Γρηγόρη επειδή δεν την διάλεξε στη δική του ομάδα.

Εκείνος της ξεκαθάρισε πως ενδιαφέρεται για εκείνη ενώ της πρότεινε να της δώσει και κάποια ρούχα του προκειμένου να μην κρυώνει το βράδυ στον κήπο όπου θα κοιμηθεί, ενώ χθες τρυφερό τετ-α-τετ είχε και η Σοφία με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

To Twitter για μια ακόμα φορά πήρε φωτιά από τα σχόλια των χρηστών!

Big Brother: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother μάθαμε και επίσημα τα άτομα τα οποία θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε αυτή τη μεγάλη ανατροπή την οποία ανακοίνωσε στο τέλος της ψηφοφορίας ο Μεγάλος Αδερφός.

Ενώ κάθε εβδομάδα οι υποψήφιοι είναι τρεις, αυτή τη βδομάδα θα είναι 4 άτομα στον τάκο. Οι παίκτες ψήφισαν και δε δίστασαν να πετάξουν μερικές φαρμακερές ατάκες ο ένας για τον άλλον, ενώ νωρίτερα τσακώθηκε ο Ζακ με τη Χριστίνα.

Τελικά υποψήφιοι βγήκαν η Ράνια, η Άννα Μαρία, η Βασιλική και ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος ψηφίστηκε από τους περισσότερους μέσα στο σπίτι με τη Ραμόνα μάλιστα να σχολιάζει πως δεν είναι παίκτης αλλά μία θέση στον καναπέ.

H Ράνια βέβαια κράτησε την ασυλία για τον εαυτό της οπότε τελικά οι υποψήφιοι είναι τρεις.