Άσχημες εξελίξεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

Προβληματισμός στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημες εξελίξεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1

Άσχημα νούμερα, άσχημα νέα λένε όσοι γνωρίζουν από τηλεοπτικά! Δεν… βγήκε η αλλαγή ώρας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων στον ΑΝΤ1, καθώς αντί τα νούμερα τηλεθέασης του Νίκου Χατζηνικολάου να αυξηθούν, έπεσαν στα μονοψήφια.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, που πλέον καλησπερίζει το κοινό στις 18:50 έχοντας ακριβώς απέναντι τον Αντώνη Σρόιτερ, δεν πετυχαίνει την αναμενόμενη τηλεθέαση, με αποτέλεσμα να μένει στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων του κοινό όσον αφορά στα κεντρικά δελτία.

Ο ΣΚΑΪ παίρνει εύκολα την πρωτιά ξεκινώντας στις 19:50 με τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης να δίνουν σαφή εικόνα:

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ: 17,3% (δυναμικό κοινό) – 22,1% (σύνολο)

STAR NEWS: 13,3% (δυναμικό κοινό) – 15,4% (σύνολο)

ALPHA NEWS: 12% (δυναμικό κοινό) – 14,5% (σύνολο)

ANT1 NEWS: 9,2% (δυναμικό κοινό) – 10% (σύνολο)

Να υπενθυμίσουμε πως ο ΑΝΤ1 πριν λίγες ώρες εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για ένα πρόγραμμα που ξεκινάει! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου με δημοσίευμα - «Το γνωρίζει όλος ο ΑΝΤ1»

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Χατζηνικολάου με ένα ψευδές σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσίευμα που αφορά τον ίδιο και την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής απάντησε σε δημοσίευμα της Τίνας Μεσσαροπούλου, σχετικά με την αλλαγή ώρας του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου, το οποίο θα μεταδίδεται τη νέα σεζόν στις 19:00.

«Αν και η απόφαση ώστε το δελτίο να προβάλλεται τελικά στις 19.00 πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, γι’ αυτό και ο γνωστός άνκορμαν δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτή.

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος -και δεν είναι η πρώτη φορά-, καθώς είναι η τρίτη φορά από τότε που ο ίδιος πήγε στο κανάλι του Αμαρουσίου που υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασία της αλλαγής ώρας μετάδοσης με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Για να μην πούμε για όλες τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να είναι το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του καναλιού», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ της.

Νίκος Χατζηνικολάου Τίνα Μεσσαροπούλου καβγάς

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο δημοσίευμα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μόλις είδε την ανάρτηση που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Twitter, έσπευσε νμα της απαντήσει γράφοντας:

«Αγαπητή Τίνα απορώ με το «ρεπορτάζ» σου! Γιατί δεν με ρώτησες πριν το γράψεις; Δεν έχω καμμία διαφωνία με την απόφαση του σταθμού. Και ήμουν απολύτως ενημερωμένος. Παρακαλώ να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις».

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου έγραψε απαντώντας του και υποστηρίζοντας πως το ρεπορτάζ της είναι αληθές,: «Θα με γέλασαν τα αυτιά μου αγαπητέ Νίκο και μάλλον όχι μόνο εμένα! Επίσης δεν έγραψα ότι δεν είστε ενημερωμένος, απλά ότι είχατε διαφορετική άποψη με την αλλαγή ώρας! Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή σεζόν».

«Ευτυχώς γνωρίζει όλος ο Αντέννα ότι αυτή η απόφαση ήταν και εισήγηση μου.Απορώ γι’ αυτή τη στάση σου», έγραψε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Την ώρα ωστόσο που συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένεια του. Δείτε την πιο τρυφερή φωτογραφία.