Δυσάρεστες εξελίξεις για την Μαρία Μπεκατώρου

Τι έδειξαν τα νούμερα του Still Standing;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστες εξελίξεις για την Μαρία Μπεκατώρου

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που έγιναν γνωστές σήμερα το πρωί 28/11 για την Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Τι έδειξαν τα νούμερα της τηλεθέασης;

Το τηλεπαιχνίδι που βλέπουμε καθημερινά στην απογευματινή ζώνη, για ακόμη μια ημέρα σημείωσε χαμηλά ποσοστά, την ώρα που η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως για να πάει και δεύτερη χρονιά μεγάλο ρόλο θα παίξει η τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, χθες 27/11 το Still Standing σημείωσε 11,7%, μπορεί να είναι πιο υψηλά από την Πέμπτη, ωστόσο παραμένουν χαμηλά σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 11,7
  • STAR: Elif 7,5
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 20,7
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 9,2
  • OPEN: Σκάνδαλα στο νησί του έρωτα 5,2 - 5,2
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 7,6

Ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ανακοινώθηκαν μερικές νέες εξελίξεις οι οποίες αφορούν τη Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF, που όπως όλα δείχνουν θα κάνει την ανατροπή και θα επιστρέψει σε λίγο καιρό, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η περσινή σεζόν «κόπηκε» απότομα καθώς έπεσε πάνω στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν αλλά και λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του ιού σε όλη τη χώρα, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί το show, στο οποίο η παρουσία του κοινού είναι πολύ σημαντική.

Η πρωινή εκπομπή του Opentv ωστόσο ανέφερε πως είναι πιθανό να δούμε το show του ΑΝΤ1 να βγαίνει ξανά στον αέρα από τον Μάρτιο. Αυτή τη φορά θα είναι YFSF All Star, δηλαδή ένα show με τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από όλους τους κύκλους.

Μη χάσετε και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τις εξελίξεις που υπάρχουν στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια.