Μεσάνυχτα - τηλεθέαση 14/1: Στα μονοψήφια ξανά η Ελεονώρα Μελέτη

Δεν πήγε καλά αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεσάνυχτα - τηλεθέαση 14/1: Στα μονοψήφια ξανά η Ελεονώρα Μελέτη

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 13/1 η Ελεονώρα Μελέτη με την επαναφορά της εκπομπής Μεσάνυχτα στον αέρα του ALPHA αλλά τα νούμερα ξεκίνησαν μονοψήφια - έκανε 6,1 - και συνεχίζουν να διατηρούνται στο ίδιο μοτίβο αφού ούτε την Πέμπτη κατάφερε να πιάσει έστω το 10%.

Καλεσμένοι στην χθεσινή της εκπομπή ήταν η Ματίνα Παγώνη που μίλησε για την ζωή της και τα παιδικά της χρόνια και η Κατερίνα Βρανά που συγκλόνισε με την περιγραφή της για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Παρά τα τόσο ενδιαφέροντα πράγματα που ειπώθηκαν στον αέρα του ALPHA, η Ελεονώρα δεν μπόρεσε να αποσπάσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, εκείνη στο δυναμικό κοινό έκανε 8,4% ενώ ο Αρναούτογλου απέναντί της με το The 2night show χτύπησε 21,8%. Το λες και αρκετά μεγάλη διαφορά...

Late night

  • ANT1: The 2night show 21.8
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 8.4

Αναλυτικά τα τέταρτα των ποσοστών τηλεθέασης της Ελεονώρας Μελέτη

Όπως είναι εύκολα κατανοητό από τα νούμερα, στα τέταρτα οι δυο εκπομπές είχαν μεγάλη διαφορά. Το The 2night με lead in 18 από την σειρά Άγριες Μέλισσες συνέχισε με 18.8-20.7-21.9-18-25.6-25.6-25-22.6-21.6 ενώ τα Μεσάνυχτα με lead in 9.4 από την σειρά Αγγελική συνέχισαν με 7,1-9,9-7,8-7,9-8.

Τέλος από τον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη

Η δημοσιογράφος, μετά το "σούσουρο" που δημιουργήθηκε στο κανάλι και το "διαζύγιο" της με τον Νίκο Μάνεση, έκανε νέο ξεκίνημα με την εκπομπή που την έχουμε ξαναδεί Μετά τα Μεσάνυχτα.

Ωστόσο, η άρνηση μελών του σταθμού να παρουσιαστούν στην εκπομπή της κράτησαν το κλίμα "βαρύ" και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες φέρνει εντάσεις στον σταθμό.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», οι σχέσεις Ελεονώρας – ALPHA είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινί, με την Ελεονώρα να αναμένεται να αποχωρήσει από το κανάλι το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι του 2022.

«Σχεδιάζεται η Ελεονώρα να αποδεσμευτεί από τον σταθμό το καλοκαίρι. Αν και το συμβόλαιό της είναι για δύο χρόνια και θα ολοκληρωνόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2022, η λύση που έχει βρεθεί με τα ‘Μεσάνυχτα’ είναι καθαρά προσωρινή. Είναι μία συμβατική συμβίωση, ίσα – ίσα να περάσουν οι μήνες και να μειωθεί η ρήτρα των 200.000 ευρώ. Ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι θα βρεθεί κάποιο παραθυράκι ώστε να λυθεί ανέξοδα το συμβόλαιο και από τις δύο πλευρές», σχολίασε η δημοσιογράφος.