Τηλεθέαση (4/3): Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας του Βινυλίου

Πήρε την πρωτιά στην ώρα του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση (4/3): Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας του Βινυλίου

Το βράδυ της Πέμπτης (4/3), το Βινύλιο έκανε την πρεμιέρα του στο Open, με ένα πολύ ξεχωριστό πάρτι για την Τσικνοπέμπτη και η αλήθεια είναι πως το κοινό έδειξε για ακόμα μία φορά την προτίμησή του στην αγαπημένη παρέα, κάτι που φάνηκε στα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης υποδέχθηκαν το κοινό χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ντύθηκαν με αποκριάτικα ρούχα και έκαναν τη δική τους Τσικνοπέμπτη.

Βινύλιο πρεμιέρα νούμερα

Με πολύ καλό lead in από το Ράδιο Αρβύλα, το οποίο για ακόμα μία φορά βγήκε πρώτο στην ώρα του σημειώνοντας 24,1% στο δυναμικό κοινό, το Βινύλιο σημείωσε 15,6% και άφησε πίσω του, το Έρωτας με Διαφορά με 14,2%, το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα με 12,9% και την πρεμιέρα της Μαριάννας Τουμασάτου με 9,4%.

Οι Ράδιο Αρβύλα «άδειασαν» τον Αλέξη Κούγια - «Τι ντροπή είναι αυτή»

Λίγο πριν τελειώσουν τη χθεσινή εκπομπή τους, οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να αναφερθούν στο θέμα του Αλέξη Κούγια και να τον «αδειάσουν» με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο για τη στάση που έχει κρατήσει από τη μέρα που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αφορμή για το νέο χιουμοριστικό βίντεο της εκπομπής στάθηκε το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας βγήκε να μιλήσει και έκλεισε το τηλέφωνο, πρώτα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και τέλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ράδιο Αρβύλα Κούγιας

Ο Κανάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προκλητική δήλωση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων», λέγοντας:

«Δεν θα το περίμενε κανείς ότι το 2021 και με όλα αυτά που γίνονται θα ακούγαμε αυτό το χαρακτηρισμό "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Τι ντροπή θεέ μου. Όπως επίσης, στους ανθρώπους που φαίνεται να είναι τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ξέρουμε πόσο άσχημο είναι το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να σας απαξιώσει, σας θίξει, να σας λασπώσει. Είναι πολύ άσχημο, αλλά μη δίνετε καμία σημασία. Κανένας δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Εν συνεχεία, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την υπόθεση Λιγνάδη τα ΜΜΕ, σχολιάζοντας:

«Θα μπορούσατε εσείς που τα διαχειρίζεστε αυτά τα πράγματα στον αέρα, να μην επιτρέπετε να ακούγονται όλες αυτές οι λασπολογίες για τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή φέρονται ως θύματα. Από ανθρωπιά. Δεν χρειάζεται κάθε τρία δευτερόλεπτα να το ακούμε αυτό το πράγμα. Ούτε ενημέρωση είναι, ούτε τίποτα. Είναι τσίρκο. Τηλεοπτικό τσίρκο».