Celebrity Game Night - τηλεθέαση 1/4: Μονοψήφια από την πρεμιέρα

Μετά το Ένα εκατομμύριο YEN που κόπηκε, ανέλαβε αυτό η Σμαράγδα Καρύδη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Celebrity Game Night - τηλεθέαση 1/4: Μονοψήφια από την πρεμιέρα

Η Σμαράγδα Καρύδη μετά την απόπειρα με το Ένα εκατομμύριο YEN που δεν πήγε πολύ καλά επέστρεψε στο κλασικό και αγαπημένο της Celebrity Game Night, αλλά αυτή την φορά στη συχνότητα του Mega.

Το βράδυ της Πέμπτης 1/4 έκανε πρεμιέρα και μπορούμε να πούμε ότι όσα συνέβησαν ήταν αρκετά διασκεδαστικά, όχι όμως τόσο για να καταφέρουν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μην ξεχνάμε πως η Σμαράγδα τοποθετήθηκε σε μια ζώνη, την prime time, η οποία είναι πολύ δύσκολη κι έχει μεγάλο ανταγωνισμο.

Αναλυτικά τα νούμερα του Celebrity Game Night

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης το Celebrity Game Night έμεινε πολύ πίσω αφού στο δυναμικό κοινό έπιασε μόνο 8,6% ενώ προγράμματα που βρέθηκαν απέναντί της, όπως οι Άγριες Μέλισσες έκαναν 29,4%.

Prime time

Τα τέταρτα του Celebrity Game night ξεκίνησαν με lead in 10 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και συνέχισαν με 7,8-10,8-8,2-6,1-3,2.

Απρόοπτο στο πρώτο γύρισμα του Celebrity Game Night

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου, που ήταν μία από τις καλεσμένες της πρεμιέρας, καθυστέρησε πολύ να φτάσει στο γύρισμα και η παραγωγή σκέφτηκε να το ακυρώσει. Η τραγουδίστρια έφτασε ωστόσο τελικά και το γύρισμα ξεκίνησε κανονικά.

Στο πρώτο επεισόδιο η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου έπαιξαν μέχρι τελικής πτώσεως απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Αλέξανδρου.

Celebrity Game Night πρεμιέρα

Από τα κλασικά «Popped Quiz» και το «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο», στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν, μέχρι τα ολοκαίνουργια «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κράτα το Παντελόνι» οι αγαπημένοι καλεσμένοι καλούνται γενικά να τα «δώσουν όλα». Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από αυτό το μοναδικό πάρτι, δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», ανεβάζει το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνει το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς.