Άσχημες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες - Δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο

Δυστυχώς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άσχημες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες - Δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο

Οι Άγριες Μέλισσες ήταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1, στην prime time ζώνη, και γενικά στο δυναμικό του σταθμού και λέμε "ήταν" γιατί τώρα πια τα ποσοστά που καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB είναι του μετρίου. Η πρώτη θέση γράφει αλλουνού το όνομα.

Μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως δε θα υπάρχει τρίτη, ωστόσο διαψεύσθηκαν μιας και οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να συνεχίσουν την ιστορία και μάλιστα να μπουν στα χρόνια της Χούντας κι αυτό γιατί, τα νούμερα ήταν υψηλά και ήξεραν πως αν στοιχηματίσουν σε αυτό δεν θα βγουν χαμένοι. Υπολόγισαν, όμως, όπως φαίνεται, χωρίς τον ξενοδόχο.

Το Mega φέτος έχει δυναμώσει αρκετά από άποψη προγραμμάτων και η κίνηση να τοποθετήσει τη νέα του σειρά "Γη της Ελιάς" απέναντι από τις Μέλισσες δεν ήταν καθόλου κακή αφού το κοινό χωρίς αμφιβολία δείχνει καθημερινά την προτίμησή του σε εκείνη.

Έχασαν την μάχη της τηλεθέασης εχθές 12/10 οι Άγριες Μέλισσες

Στην χθεσινή αρένα, λοιπόν, κερδισμένο βγήκε το Mega αφού η σειρά του έκανε στο δυναμικό κοινό 18,2 ενώ ο ΑΝΤ1 σημείωσε ρεκόρ πτώσεις με τις Μέλισσες να ακουμπάνε το 14,6%. Τέτοιο χαμηλό ποσοστό δεν έχουν ξανά σημειώσει από τότε που έκανε πρεμιέρα η πρώτη, μάλιστα, σεζόν.

Prime time

Για να δούμε, η πτώση αυτή θα συνεχιστεί ή ήταν απλά μια άσχημη ημέρα;

Δεν συνεχίζονται οι Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea, η σειρά αναμένεται να ρίξει φινάλε φέτος και να μην υπάρξει τέταρτη σεζόν. Συγκεκριμένα, το τέλος της σειράς θα έρθει στις αρχές του καλοκαιριού του 2022.

Άγριες Μέλισσες φινάλε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζουν τη νέα πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά εποχής «Ντέρτι». Το σίριαλ θα αναφέρεται στη δεκαετία του 1980, με το ίδιο σχήμα στη σκηνοθεσία και με καστ σπουδαίων ηθοποιών.