Θλίψη στο MEGA - Αγαπητό πρόγραμμα έκανε 5,7% τηλεθέαση

Δεν πήγε καλά αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλίψη στο MEGA - Αγαπητό πρόγραμμα έκανε 5,7% τηλεθέαση

Μπορεί άλλες εκπομπές να κάνουν πολύ υψηλά νούμερα, ειδικά αν on air γίνονται αποκαλύψεις για γάμους, ωστόσο, ορισμένες βλέπουν την τηλεθέαση στα τάρταρα. Το θλιβερό είναι ειδικά αν οι εκπομπές αυτές είναι νέα project πολλά υποσχόμενα.

Το βράδυ της Δευτέρας 13/6 λοιπόν, η εβδομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά για ένα πρόγραμμα του MEGA. Σημείωσε 5,7% όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 6,3.

Αυτό το πρόγραμμα του MEGA έκανε 5,7% τηλεθέαση

Ο λόγος για το Night Out με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη που φιλοξενεί πρόσωπα της showbiz και περνάνε μαζί από διάφορα challenge.

Μπορεί να πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό project με πολύ χιούμορ, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να τραβήξει το τηλεοπτικό κοινό.

MEGA τηλεθέαση Night Out

Late Night

  • ANT1: The 2 night show 17,1
  • MEGA: Night out 5,7
  • STAR: Ο συνήγορος 4,8
  • ALPHA: The gunman 8,8

Τα τέταρτα

  • 6.2
  • 6.3
  • 5.0
  • 5.2

Ποιον είχε καλεσμένο ο Ιωαννίδης το βράδυ της Δευτέρας 13/6

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτοι χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.