Survivor 5: Σούσουρο στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης του τελικού - Έπαιζε απέναντι το τελευταίο επεισόδιο Σασμός

Ποιο project βγήκε πρώτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Σούσουρο στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης του τελικού - Έπαιζε απέναντι το τελευταίο επεισόδιο Σασμός

Όταν λέμε ότι το βράδυ της Πέμπτης 6/7 έγινε χαμός, έγινε χαμός! Στην prime time ζώνη κονταροχτυπήθηκαν δυο πολύ δυνατά προγράμματα, ο Σασμός και το Survivor, που έριξαν αυλαία για φέτος.

Από που να το πιάσω δεν ξέρω. Από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ που ανυπομονούσαμε να δούμε ποιος θα το πάρει, Άρης ή Στάθης, ή καλύτερα ποια σύντροφος των φιναλίστ θα το πάρει, Αλεξάνδρα ή Μαρία; (δείτε εδώ τελικά τι έγινε) Ή από τον Σασμό που περιμέναμε πως και πως να δούμε τον γάμο της Βασιλικής αλλά και τον θάνατο του Άγγελου; Για τον οποίο θάνατο βούιξε το twitter...

Τρίτο σε προτίμηση το Survivor - Πρώτος ο Σασμός

Θα το πάρω από το πρώτο σε επιλογή των τηλεθεατών, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB! Πρώτο δεν βγήκε το Survivor, αλλά ο Σασμός που φέτος έχει σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης και ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν το τερμάτισε φτάνοντας στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 39,7% (αναλυτικά τα τα τέταρτα: 38,3-38,5-43,6-40,0-41,8-39,3-36,2-11,0).

Δεύτερο ΔΕΝ βγήκε το Survivor, αφού το προτελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, που έπαιζε κι αυτό απέναντι του, κατάφερε να μαγνητίσει περισσότερο τους τηλεθεατές και να φτάσει στο δυναμικό κοινό το 23,8% (αναλυτικά τα τέταρτα:9,1-19,3-27,0-21,6-27,1-29,3-33,4-12,7).

Τρίτο, λοιπόν, και καταιδρωμένο θα μπορούσε να πει κάποιος βγήκε το Survivor αφού στο δυναμικό κοινό έφτασε μόνο 18,3% (αναλυτικά τα τέταρτα: 7,8-10,5-11,8-15,4-11,0-13,4-17,2-24,7-18,3-21,0-21,8-20,4-17,2-27,8-36,9-40,2). Μη ρωτάτε πραγματικά πως έγινε αυτό κι ένα project που ήρθε πρώτο στα trend του Twitter βγήκε τελευταίο στην τηλεθέαση, δεν ξέρω να σας πω, το θέμα είναι πως συνέβη...

Τι θα δούμε απόψε 7/7 στο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών

Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από την στιγμή που περιμέναμε καιρό τώρα, την μεγάλη λύτρωση και το φινάλε της σειράς που μας κράτησε συντροφιά για 3 ολόκληρα χρόνια, αυτό των Άγριων Μελισσών. Η ώρα έφτασε και οι ήρωες έχουν κληθεί να δώσουν την τελική μάχη τους ενάντια στο κακό, με αρκετές απώλειες ωστόσο...

Η κρίσιμη ώρα έχει φτάσει καθώς ο Δούκας μη έχοντας άλλη επιλογή ξεγεννά την Ελένη την ώρα που πάνω από το κεφάλι τους καραδοκεί ο Ακύλας, ο οποίος μη έχοντας τίποτα να χάσει, διψά για αίμα και εκδίκηση! Λίγο πριν φύγει ωστόσο για να σκορπίσει το θάνατο στο Διαφάνι, ακούει το κλάμα του μωρού της Ελένης...η συνέχεια απόψε στις 21:00 στις οθόνες σας!

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.