Τα πάνω κάτω στο MEGA - Τι συνέβη στο κανάλι με την Αγγελική Νικολούλη

Τι έδειξε η τηλεθέαση 25/11

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο MEGA - Τι συνέβη στο κανάλι με την Αγγελική Νικολούλη

Με πολλές και σημαντικές υποθέσεις ασχολήθηκε η Αγγελική Νικολούλη χθες 25/11 στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, με τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την παρουσιάστρια - δημοσιογράφο να λύνει άλυτα μυστήρια φόνων και εξαφανίσεων.

Σε κάθε εκπομπή επικρατεί χαμός στο twitter, όπως συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής που όλοι σχολίασαν το κόκκινο σακάκι που φορούσε, αφού υπάρχει εξήγηση πίσω από την εν λόγω ενδυμασία της στο πλατό (δείτε εδώ).

Η τηλεθέαση του Τούνελ με την Νικολούλη

Χθες 25/11 για ακόμη μια φορά το Τούνελ, απέδειξε πως είναι δυνατό πρόγραμμα και καλά έκανε το MEGA που το πήρε από τον ALPHA. Σε τηλεθέαση σημείωσε 17,1% αφήνοντας κατά πολύ πίσω του το Asia Express και όλες τις εκπομπές και ταινίες που έπαιζαν εκείνη την στιγμή απέναντι του.

Η Αγγελική Νικολούλη, ασχολήθηκε με την οικιακή βοηθό στην Ρόδο που σκότωνε ηλικιωμένους και με μια εξαφάνιση σοκ στην Ναύπακτο.

Late Night

  • ΣΚΑΙ: Το σκηνικό του τρόμου 8,6
  • MEGA: Φως στο Τούνελ 17,1
  • STAR: Οι 100 10,5
  • ΑΝΤ1: Ώρα μουντιάλ 13,3
  • ALPHA: Start trek beyond 8,8
  • OPEN: Ένα τραγούδι ακόμα 3,4
  • STAR: Asia Express 12,4

Τα τέταρτα του Τούνελ: 12.1 - 13.5 - 13.9 - 17.6 - 15.5 - 18.0 - 17.2 - 18.2 - 18.7 - 18.2 - 24.9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.