H ενδυμασία της Αγγελικής Νικολούλη χθες 25/11 στο Τούνελ έφερε δεκάδες αντιδράσεις στο twitter

«Θα μείνουμε και στη σημερινή ανατροπή»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
H ενδυμασία της Αγγελικής Νικολούλη χθες 25/11 στο Τούνελ έφερε δεκάδες αντιδράσεις στο twitter

Ανυπόμονοι ήταν όλοι οι τηλεθεατές με το χθεσινοβραδινό (25/11) επεισόδιο της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», διότι είχαν διαπιστώσει κάτι σημαντικό. Όπως και η πρόσφατη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού που έχει ταράξει τα νερά σχετικά με την υπόθεση της Άρτεμις (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και αυτή, οι τηλεθεατές ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, - στο κανάλι του Mega - προκειμένου να σχολιάζουν όλα όσα βλέπουν, μέσω του Twitter φυσικά. Εννοείται, πως η συγκεκριμένη ενδυμασία που είχε επιλέξει δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί.

Η επικαιρότητα είναι σκληρή και οι εξελίξεις στις υποθέσεις που απασχολούν το Πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες πολλές. Η Αγγελική Νικολούλη δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες κατά την έναρξη της εκπομπής της και τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

«Καλησπέρα! Χρόνια πολλά στην Κατερίνα που γιορτάζει σήμερα. Έχουμε κι εμείς εδώ μια Κατερίνα... Αυτή τη νύχτα θα βρεθούμε στη Ρόδο και στην Ναύπακτο. Βέβαια, θα μείνουμε και στη σημερινή ανατροπή -ανατροπή από νομικής πλευράς- στο θρίλερ της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, των τριών νεκρών παιδιών, θα τα δούμε στη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η Αγγελική Νικολούλη ωστόσο φορούσε κόκκινο σακάκι και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να γράψουν αμέτρητα σχόλια στο Twitter. Άλλωστε, ο μύθος με το κόκκινο σακάκι ξανα"χτυπά" που κυκλοφορεί γύρω από το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη είναι ευρέως γνωστός.

Τα tweets για την εμφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη

Τα tweets

Επιπλέον Tweets για Nικολούλη

Η απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη για την επιλογή χρώματος στο σακάκι της

Γενικότερα υπάρχει μια ανοιχτή παραφιλολογία πως η ρεπόρτερ φοράει πάντα κόκκινο σακάκι στην εκπομπή, που πρόκειται να αποκαλύψει την δολοφόνο. Αυτό το ζήτημα είναι κάτι που ιντριγκάρει μεγάλο μέρος του κοινού σε κάθε έναρξη του Φως στο Τούνελ με το twitter ειδικά να οργιάζει.

Η Νικολούλη αποκάλυψες ωστόσο πως η επιλογή χρώματος για το σακάκι της έχει να κάνει περισσότερο με την διάθεση της και όχι γύρω από όλον αυτόν το μύθο, που έχουν δημιουργήσει.

Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές».