Τηλεθέαση 23/1: Μάχη σώμα με σώμα για Survivor All Star και Σασμό - Πτώση για το MasterChef 7

Τα πάνω κάτω στην prime time

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 23/1: Μάχη σώμα με σώμα για Survivor All Star και Σασμό - Πτώση για το MasterChef 7

Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά που έχουν σκληρή κόντρα, αλλά και ο Σασμός με το Survivor All Star, γεγονός που απέδειξε η τηλεθέαση της Δευτέρας 23/1. Το ξεκίνημα της εβδομάδας για τα προγράμματα της prime time ζώνης ήταν πολύ ανατρεπτικό.

Όσον αφορά από την άλλη το MasterChef 7 που παίζει στο STAR, τα έχει βρει πολύ σκούρα, αφού παίζει απέναντι από πολύ δυνατά προγράμματα όσον αφορά τα ποσοστά (δείτε τα χθεσινοβραδινά highlights).

Τι συνέβη χθες 23/1 στην τηλεθέαση με Survivor All Star και Σασμό

Όσον αφορά τα δυο πιο αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό προγράμματα, έδωσε σκληρή μάχη για την πρώτη θέση, την οποία ωστόσο κέρδισαν και οι δύο!

Συγκεκριμένα ο Σασμός του ALPHA σημείωσε 21% (τέταρτα 20.6 - 21.6 - 24.1 - 21.4 - 24.0 - 20.5 - 14.6) αλλά και το Survivor All Star του ΣΚΑΙ επίσης 21% (τέταρτα 11.8 - 12.8 - 17.9 - 21.1 - 12.9 - 21.0 - 20.2 - 23.4 - 25.8 - 24.4 - 19.8 - 22.0 - 25.9 - 35.2) - δείτε εδώ όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όσον φορά το MasterChef 7, σημείωσε 13,5% (τέταρτα 14.4 - 19.8 - 11.4 - 14.7 - 14.9 - 9.6 - 11.7 - 14.8 - 11.5 - 13.0 - 13.8 - 12.4).

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 19,3
  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 6,5
  • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι 11,0
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 3,3
  • OPEN: Σκιά 2,6
  • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 15,2
  • ALPHA: Σασμός 21,0
  • STAR: MasterChef 13,5
  • ΣΚΑΙ: Survivor All Star 21,0
  • MEGA: Γη της ελιάς 14,3
  • MEGA: Μαύρο Ρόδο 16,0
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 2,2
  • ΕΡΤ: Κάνε ότι κοιμάσαι 3,2

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Το σημερινό 24/1 επεισόδιο του Σασμού

Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία, η οποία μένει εμβρόντητη. Παράλληλα η Αννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της. Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας μόνο τον Παντελή που δεν έχει ιδέα πού θα βρίσκεται και ακόμα περισσότερο τι θα λέει στο καφενείο για να καλύψει τη φυγή της.

Στο μεταξύ, η Καλλιόπη -που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας- συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. «Ψάξε, κοπέλι μου, λίγο το βιος της κοπέλας αυτής. Πολύ απότομα μπήκε στην οικογένειά μας και δεν μου γιομίζει το μάτι. Δεν μπορεί τυχαία να έφτασε στο κατώφλι μας», του λέει και εκείνος της υπόσχεται να το ερευνήσει λίγο περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο. Του ζητάει να βρεθούν και όταν εκείνος εμφανίζεται μπροστά της, του αποκαλύπτει πως είναι έγκυος. «Τι έγινε λέει; Από πότε είσαι έγκυος; Γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα;», την κατακεραυνώνει.

Δείτε επίσης, το σοκ που θα πάθει η Αργυρώ, καθώς η Μαρίνα φεύγει...

Η Τζένη δεν ξέρει τι να του απαντήσει, αλλά την ίδια στιγμή είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει στη ζωή της με κάθε κόστος. Στο μεταξύ εκείνος έχει αρχίσει να αγχώνεται με την τροπή που θα πάρει η ζωή του αν η πρώην κοπέλα του αποφασίσει να κρατήσει το παιδί του. «Εχεις πάει στον γιατρό; Θέλεις να πάμε μαζί; Φαντάζομαι πως αρχικά θα πρέπει να κάνεις κάποιες εξετάσεις για να σιγουρευτείς πως η εγκυμοσύνη σου εξελίσσεται ομαλά», της λέει αλλά και πάλι δεν βρίσκει λόγια να του πει. Δείχνει να τα έχει χαμένα από τη συμπεριφορά του. Εκείνος πάντως ανυπομονεί να μιλήσει στη Βασιλική και τον Μαθιό για τις εξελίξεις αυτές που κανένας δεν περίμενε.