Ευχάριστα νέα για την Σίσσυ Χρηστίδου - Έγινε γνωστό πριν μερικά λεπτά πως..

Τι συνέβη με την εκπομπή της στο Mega

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Μπορεί σήμερα 21/5 να μην προβάλλονται ψυχαγωγικές εκπομπές λόγω εκλογών, ωστόσο χθες 20/5 Σάββατο βρισκόντουσαν κανονικά όλες στον αέρα. Ανάμεσά τους φυσικά και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια για ακόμα μια φορά κράτησε πολύ όμορφη παρέα στους τηλεθεατές μαζί με τους συνεργάτες της, μέσω από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ τον λόγο που συγκινήθηκε)που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Ισχυρός ανταγωνιστής, μάλιστα, είναι αναντίρρητα ο Νίκος Μάνεσης με την εκπομπή του στον ALPHA, που συνεχώς κονταροχτυπιούνται στα νούμερα τηλεθέασης. Κάτι παρόμοιο έγινε και χθες.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χθες 20/5 η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να τον ξεπεράσει, μιας και σημείωσε 15,1% στο δυναμικό κοινό ενώ ο Νίκος Μάνεσης 12,8%!

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι Δεκατιανοί 9
  • MEGA: Χαμογέλα και πάλι 15,1
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 12,8
  • OPEN: Open Weekend 6,2
  • ΑΝΤ1: Υγεία πάνω από όλα 3,9

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 14,6
  • 12,5
  • 13,9
  • 13,8
  • 10,8
  • 11,6

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η ένταση που σημειώθηκε χθες στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 20/5 η Σοφία Βογιατζάκη και για ακόμη μια φορά ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη και στην συνεργασία μαζί του, που έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, μετά τα όσα είχαν γίνει γνωστά για τον ηθοποιό. Μάλιστα, στην πορεία της συζήτησης τα πνεύματα οξύνθηκαν, καθώς ο Νίκος Συρίγος δεν συμφωνούσε με όσα έλεγε η ηθοποιός.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει κι αυτά που πράττει. Για τον τρόπο που δουλεύει το μυαλό του και βγάζει τα συμπεράσματά του. Όλα θεμιτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει την γνώμη του και την άποψή του για τα πράγματα και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Η μία άποψη δεν αναιρεί την άλλη. Εγώ, αν δεν έχω προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη, επειδή άκουσα κι είπανε. Όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου και δεν θα το κάνω ποτέ.

Αν κάποιος άνθρωπος μου φερθεί με τρόπο που δεν μου αρέσει, πρώτα κοιτώ στον εαυτό μου και λέω τι έκανα που μπορεί να τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση; Αν εγώ είμαι οκ, λέω μάλλον είναι ένα θέμα δικό του, το οποίο το έκανε προβολή επάνω μου. Αλλά πάντα λέω εγώ τι έχω κάνει; Οι άνθρωποι μας φέρονται, όπως φερόμαστε. Όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους και δεν έχουμε χημεία με όλους τους ανθρώπους. Μου έχουν συμβεί στην δουλειά μου δύο πολύ κακές συνεργασίες, ένας άντρας και μία γυναίκα και είπα ποτέ ξανά. Άλλοι άνθρωποι έχουν συνεργαστεί πολύ καλά μαζί τους. Αυτό τι σημαίνει; Δεν σημαίνει για εμένα κάτι» είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Προσπαθώ να καταλάβω. Ένας άνθρωπος που είναι κακοποιητικός, τι σχέση έχει το πως θα του φερθούμε;» απάντησε ο Νίκος Συρίγος. «Έχουμε χάσει την μπάλα με το τι είναι κακοποιητικός. Ωραία, είμαστε ζευγάρι κι είμαστε έξω κι έχουμε μια κάμερα απέναντι. Λέω, σε παρακαλώ κλείσε την δεν θέλω. Δεν την κλείνει. Το ξαναλέω και δεν την κλείνει. Σηκώνομαι και του λέω θα σου σπάσω την κάμερα. Ποιος είναι ο κακοποιητικός; Εγώ που θα του σπάσω την κάμερα ή ο άλλος που δεν την κλείνει;» είπε η ηθοποιός.

«Για αυτό που κατηγορεί η Ζέτα τον Κιμούλη; Δεν είναι κακοποιητική η συμπεριφορά του Κιμούλη;» ρώτησε ο Νίκος Συρίγος.

«Για αυτό θα ρωτήσεις την Ζέτα. Όχι εμένα. Δεν είμαι εγώ η Ζέτα. Εγώ δεν μπορώ να… Εγώ τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο και τον αγαπώ από 10 χρονών. Τον θαυμάζω απεριόριστα. Είναι μαγικός στον τρόπο που σκηνοθετεί, που δουλεύει με τους ηθοποιούς. Μπορώ να πω αυτό που ζω τώρα. Είναι εξαιρετικά διαβασμένος, μορφωμένος κι αφάνταστα ταλαντούχος. Εγώ αυτό ζω και μπορώ να πω. Για τα άλλα θα ρωτήσεις την Ζέτα. Δεν θα κρίνω κανέναν. Δεν ασχολούμαι. Έχει πάρει την νομική οδό κι ασχολούνται οι δικηγόροι. Δεν είμαι δικηγόρος, εισαγγελέας, δικαστής… Εγώ σου μιλώ για εμένα. Εσύ το παραλληλίζεις με κάτι. Είναι ο τρόπος που εγώ βλέπω τα πράγματα.» είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Μάλιστα, κατά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε ότι η ένταση ανέβηκε στο break καθώς υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης, για πρώτη φορά σχολίασε τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και φίλου της Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης -δείτε εδώ.