Γυναίκα χωρίς όνομα: H Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Γυναίκα χωρίς όνομα: H Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

H ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου από το «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποκαλύπτει τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Δυνατές συγκινήσεις, έντονο σασπένς και καταιγιστικές εξελίξεις υπόσχεται στους τηλεθεατές η ίδια στα επεισόδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος της σεζόν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Διαβάστε παρακάτω...

Το κοινό πλέον είναι πολύ απαιτητικό. Ποια στοιχεία της σειράς τούς δελέασαν και την παρακολουθούν με τέτοια συνέπεια;
«Επειδή βάζω κι εγώ τον εαυτό μου στη θέση του κοινού και είμαι θεατής όταν παρακολουθώ κάτι, είναι πολύ φυσικό αυτό που βλέπει να έχει αναφορές που τον αφορούν, τους προβληματισμούς, τα πράγματα που θα ήθελε να του συμβούν ή όχι. Είναι ένας δρόμος που θέλεις να μιλήσεις. Δεν ξέρω τι αρέσει στο κοινό. Η πρόθεση η δική μου και όλων μας γι’ αυτή τη σειρά ήταν να μεταφέρει συναίσθημα, να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις, για τα όρια που μπορεί κανείς να φτάσει και να ξεπεράσει ακόμα, για τα πράγματα που είναι σημαντικά στη ζωή του».

Και φυσικά καταπιάνεται με το κεφαλαιώδες θέμα της μητρότητας.
«Και όλες τις πτυχές της. Η μητρότητα είναι ένας άξονας, με την έννοια ότι έχουμε διαφορετικές μητέρες που μπλέκονται μεταξύ τους, που είναι αντίπαλες, εχθρές και με έναν τρόπο ωθούνται σε καταστάσεις όπου η μια θέλει να βλάψει την άλλη, ενώ στην ουσία θα μπορούσαν να μοιραστούν μια αγάπη μεταξύ τους. Δεν υπάρχει κάποιος αμιγώς κακός χαρακτήρας. Είναι όλοι θύτες και θύματα. Συμβαίνει στη ζωή ανάλογα με τη συνθήκη και τι νιώθουμε. Είναι η καλή και η ανάποδη όψη του ίδιου υφάσματος. Εν δυνάμει η Μαρίνα είναι πολύ καλός άνθρωπος αλλά γίνεται εκδικητική. Δεν της φτάνει μόνο να βρει το παιδί της αλλά και να τιμωρήσει αυτόν που της το στέρησε. Η Κάτια είχε στην αρχή της ζωής της αγαθές προθέσεις αλλά οι καταστάσεις την έκαναν σκληρή. Στη φάση που είμαστε τώρα όλα τείνουν σε μια λύση. Τα πράγματα δεν θα μείνουν στην κατάσταση που είναι αλλά, μέσα από όλες αυτές τις ιστορίες, το κουβάρι θα αρχίσει να ξεμπλέκεται και θα οδηγηθούμε σε νέες ισορροπίες».

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Γιώργος προσπαθεί να συνετίσει το Μιχάλη και τον παρακαλεί να σταματήσει να πίνει!

Πόσο δύσκολο είναι να διαχειρίζεστε ταυτόχρονα τόσους πολλούς χαρακτήρες; Στη σειρά αυτή ο κάθε ήρωας είναι παράλληλα και πρωταγωνιστής. Εχει μια ιστορία που ξεδιπλώνει.
«Νομίζω ότι κάθε ρόλος λειτουργεί σαν ένα φως για ένα άλλο και όλοι μαζί για το σύνολο της ιστορίας. Ολοι έχουν ένα παρελθόν που σχετίζεται με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Γι’ αυτό καθένας έχει την ιστορία του και τη σημασία του στη σειρά. Κανείς δεν μπαίνει για να διεκπεραιώσει απλά μια κατάσταση αλλά για να ενισχύσει και να εξελίξει την υπόθεση».

Εχετε αλλάξει τα συγγραφικά σας πλάνα με τα «θέλω» των τηλεθεατών;
«Η αλήθεια είναι ότι το κοινό συμμετέχει ενεργά και με άποψη. Μου αρέσει πολύ αυτό γιατί δείχνει ότι τον αφορά αυτό που βλέπει. Με έναν τρόπο κάνει το δικό του σενάριο. Ο ένας θέλει αυτή την κατάληξη, ο άλλος την άλλη και είναι πολύ θετικό. Από εκεί και πέρα κάποια βασικά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον κορμό και την εξέλιξη της υπόθεσης δεν αλλάζουν γιατί η ιστορία πρέπει να φτάσει κάπου. Δεν υπάρχει ένας τρόπος αλλά ο τρόπος που επιλέγω».

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γράφετε αλλά και να πρωταγωνιστείτε στη σειρά. Φαντάζομαι η υποκριτική για σας, εκτός από τη συγγραφή είναι η άλλη σας μεγάλη αγάπη.
«Διάλεξα όμως έναν ρόλο που είναι κατά κάποιο τρόπο περιορισμένος. Ωστόσο τον αγαπώ πολύ γιατί η Αλίκη είναι μια μητέρα πονεμένη. Εχει ένα άλλου είδους βάσανο που ξεκινάει από την ίδια, μια υπερβολική ευαισθησία στη ζωή που την έχει οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Στόχος της είναι να πλησιάσει τη ζωή. Χαίρομαι που συμμετέχω στη σειρά γιατί γνωρίζω τους ηθοποιούς από κοντά και είναι όμορφη η προσωπική επαφή».

Ως προς την υπόθεση της σειράς, η σχέση της Αλίκης με τον Δημήτρη και την κόρη της έχει εξομαλυνθεί.
«Ο Δημήτρης έχει μαλακώσει κι αυτός. Εχει περάσει τις δικές τους δυσκολίες. Βλέπει ότι αυτή η γυναίκα έχει κάνει αγώνα για να ξεφύγει από ένα παρελθόν που κι εκείνος την καταδίκασε με τη δικαιολογία ότι το έκανε για να προστατεύσει την Ελλη. Ολοι έχουν δικαιολογίες για ό,τι κάνουν και ρίχνουν το φταίξιμο αλλού. Την Αλίκη την έχει κατατρέξει το DNA της αλλά δεν είχε βοήθεια όταν χρειάστηκε από την οικογένειά της».

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που χτυπάει στο κόκκινο την τηλεθέαση!

Σε αντίθεση με άλλους η Αλίκη βλέπει την Κάτια ως τη δεύτερη μητέρα της κόρης της.
«Αναγνωρίζει ότι αυτή η γυναίκα μεγάλωσε το παιδί της και πως ανέλαβε μια ευθύνη και μια δέσμευση. Καταλαβαίνει, παρόλο που ο Δημήτρης δεν φέρθηκε καλά στην Κάτια και δεν ανταπέδωσε την προσφορά της, ότι έδωσε αγώνα γι’ αυτό το κορίτσι. Η Ελλη αργεί να αναγνωρίσει τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει η Κάτια προς εκείνη ως μητέρα. Η Αλίκη έχει τη γενναιοδωρία να θεωρεί ότι είναι και οι δύο μητέρες της. Η μια την έφερε στον κόσμο και η άλλη τη μεγάλωσε. Η Κάτια από την άλλη σέβεται την Αλίκη. Καταλαβαίνει τον πόνο της».

Η Κάτια πραγματικά συμμερίζεται την Ελλη;
«Η Ελλη θα το καταλάβει και θα αποδεχτεί την Κάτια. Αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους θα προχωρήσει χωρίς κλυδωνισμούς γιατί υπάρχουν θέματα από παλιά. Θα σταματήσει όμως να της φέρεται σαν να είναι απόλυτη εχθρός της».

Πού θα οδηγηθεί η σχέση Κωστή και Ελλης;
«Σε αυτό το ζήτημα θα υπάρξει λύση μέσα από μια ανατροπή. Η αντίδραση του Κωστή θα είναι πραγματικά ακραία και θα οδηγήσει σε λύση της σχέσης και σε ένα διαφορετικό τοπίο. Οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί σε όλα όταν μένουν μόνοι. Η Ελλη θα αρχίσει να ενδιαφέρεται στο να ξαναχτίσει τη ζωή της. Επειδή όμως δεν είναι εύκολος χαρακτήρας, τίποτα δεν θα έρθει εύκολα».

Έκπληξη από τον ΑΝΤ1! Το πρόσωπο φωτιά που μπαίνει στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Η Μάρθα είναι η μόνη που έχει ανακαλύψει ποιοι είναι οι γονείς της Μαρίνας. Θα αργήσει να της το αποκαλύψει;
«Η Μάρθα δεν θέλει να αποχωριστεί τη Μαρίνα ως κόρη επειδή στην ψυχή της την έχει αντικαταστήσει με το αληθινό της παιδί. Θεωρεί άδικο να χαρίσει τη θυγατέρα που τόσο αγαπάει στην Κάτια. Αντιδρά σε αυτό και θέλει να το σβήσει από το μυαλό της. Οσο θα το επιτρέπει η κατάσταση θα το κρύβει».

Στον Φώτη θα το πει;
«Αν το μάθει ο Φώτης θα το μάθει και η Κάτια και τότε δεν θα υπάρχει γυρισμός. Αυτά τα μυστικά δεν τα λες σε κανέναν. Αμεσα πάντως θα δούμε τη Μαρίνα να φτάνει στην κόρη της την Ελπίδα και θα την αγκαλιάσει. Θα είναι μια ωραία προσέγγιση. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα μαθευτεί και ότι η Κάτια και η Μαρίνα είναι μάνα και κόρη».

Ποια θα είναι η αντίδραση της Μαρίνας όταν το μάθει;
«Δεν ξέρω αν θα το δούμε φέτος ή του χρόνου. Εχει να κάνει με το φινάλε και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Κάποια ερωτήματα θα απαντηθούν του χρόνου».

ΠΗΓΗ: TV 24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! Το τεστ DNA και οι αμφιβολίες της Μαρίνας!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

Η Μαρίνα νιώθει επιτέλους δικαιωμένη που κατάφερε να βρει την Ελπίδα, αλλά η Μάρθα την πιέζει να κάνει τεστ DNA προκειμένου να εξακριβώσουν και επισήμως ότι είναι η κόρη της.

*Aπό την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το TVΣίριαλ

Ολα τα στοιχεία πια συνηγορούν πως το κορίτσι που έχουν υιοθετήσει η Λίλιαν και ο Σταύρος είναι η κόρη της Μαρίνας. Εκείνη θέλει να βρίσκεται με κάθε τρόπο μαζί της αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να καταφέρει να της πει ποια είναι, όσο και αν το θέλει. Πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Πώς να πει κανείς σε ένα παιδί ότι είναι υιοθετημένο και ταυτόχρονα να γνωρίσει νέους γονείς; Ολα πρέπει να γίνουν με αργά και σταθερά βήματα αφού βέβαια πρώτα οι δύο πλευρές ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους. Γιατί αυτή η αποκάλυψη θα φέρει έναν τυφώνα εξελίξεων.

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Λίλιαν δεν είναι διατεθειμένη να δώσει την κόρη της τόσο εύκολα σε μια γυναίκα που θεωρεί ότι εγκατέλειψε το παιδί της. Ο δρόμος της διεκδίκησης θα είναι μακρύς και για τις δύο. Ο Κωστής είναι κι εκείνος σε δεινή θέση καθώς η νυν σύντροφός του θεωρεί ότι την προσέγγισε μόνο και μόνο για να είναι κοντά στην κόρη του. Είναι δύσκολο να πιστέψει ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι της μοίρας αλλά εκείνος θα επιμείνει πολύ σε αυτό. Εν τω μεταξύ η Κάτια, που δεν μπορεί να παραδεχτεί την ήττα της, θα εκβιάσει τη Μαρίνα προκειμένου να μείνει μακριά από την κόρη της και να της στερήσει ακόμη και τη χαρά να τη βλέπει. Δεν αντέχει να την παρακολουθεί να χαίρεται το παιδί της όταν εκείνη έχει χάσει εξαιτίας της το δικό της. Παράλληλα η Μάρθα, που αποτελεί τη φωνή της λογικής, τονίζει στη Μαρίνα πως πρέπει να είναι απολύτως σίγουρη πριν ξεκινήσει τον αγώνα της για τη διεκδίκηση της κόρης της και πως θα χρειαστούν και τυπικά να γίνουν κάποιες κινήσεις για να το αποδείξει. «Πώς είσαι σίγουρη ότι αυτή είναι η κόρη σου η Ελπίδα;»μ τη ρωτάει.

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

«Είναι, το ξέρω. Και η Κάτια το ξέρει καλύτερα από όλους», είναι η απάντησή της. «Μαρίνα μου, πρέπει να πάρουμε δείγμα από τη μικρή και να κάνουμε τεστ DNA. Δεν χρειάζεται απλά να το ξέρεις, πρέπει και να το αποδείξεις, κυρίως στη Λίλιαν. Πρέπει να είμαστε όλοι απόλυτα σίγουροι πριν κάνουμε οτιδήποτε», της εξηγεί. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως αυτή είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία. Και τότε μια αμφιβολία φωλιάζει στον μυαλό της. «Κι αν δεν είναι αυτή η Ελπίδα;». Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα μπορέσει να το αντέξει.

Όλα τα νέα για τα σίριαλ θα τα βρείτε στην σχετική μας κατηγορία