Φτερωτός Θεός: Οι οικογένειες του Τζαν και την Σανέμ συγκρούονται! Οι εξελίξεις της εβδομάδας (6-10/1)!

Μη χάσετε τα επεισόδια!

Φτερωτός Θεός: Οι οικογένειες του Τζαν και την Σανέμ συγκρούονται! Οι εξελίξεις της εβδομάδας (6-10/1)!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας (6-10/1) από τη σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός Θεός». Οι οικογένειες του Τζαν και της Σανέμ συγκρούονται στο δείπνο!

Δείτε αναλυτικά...

Θυμηθείτε τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα!

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 6/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128
Η Σανέμ υπογράφει με τον Γιήτ σύμβαση για την έκδοση του πρώτου της μυθιστορήματος, κι έρχεται έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της. Αργότερα, οι οικογένειες του Τζαν και της Σανέμ συναντιούνται για δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο επιλογής της κυρίας Χιουμά. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο οικογένειες γίνεται πιο φανερή από ποτέ, και η συμπεριφορά της κυρίας Χιουμά απέναντι στους γονείς της Σανέμ οδηγεί τη βραδιά σε πρόωρο και άδοξο τέλος. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά και ο Οσμάν αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα πίσω, ενώ η Σανέμ και ο Τζαν ένα βήμα μπροστά!

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 7/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129
Η Σανέμ και ο Τζαν αποφασίζουν να παντρευτούν, ενώ η Λεϊλά και ο Οσμάν αποφασίζουν να χωρίσουν! Ο Τζαν ανακοινώνει στον αδελφό του την απόφασή του, ενώ η Σανέμ και η Λεϊλά μαζεύουν το κουράγιο τους για να πουν στους γονείς τους τα δικά τους μεγάλα νέα. Εν τω μεταξύ, η κυρία Χιουμά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να χωρίσει τον Τζαν από τη Σανέμ, και φαίνεται ότι θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία στο πάρτι γενεθλίων του Τζαν.

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 8/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 130
Ο Τζαν και η Σανέμ αγωνιούν για το πώς θα γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στις οικογένειές τους, αλλά τουλάχιστον η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η Μελίς, η αντικαταστάτρια της Λεϊλά στην «Υπέροχη Ιδέα», προσπαθεί να γοητεύσει τον Εμρέ αλλά αυτός αντιστέκεται. Το βιβλίο της Πολέν εκδόθηκε και στην παρουσίασή του η κυρία Χιουμά προσπαθεί ξανά να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ, αυτή τη φορά μπροστά στους δημοσιογράφους! Όμως ο Τζαν υπερασπίζεται τη Σανέμ και μάλιστα ανακοινώνει σε όλους τη σχέση τους.

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 9/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131
Ο Τζέι Τζέι προσπαθεί να ξανακερδίσει την Αϊχάν με ένα φοβερό κόλπο, όμως η αλήθεια αποκαλύπτεται και η Αϊχάν θυμώνει μαζί του περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Σανέμ ετοιμάζει ένα δώρο για τα γενέθλια του Τζαν, που είναι παράλληλα ένας πολύ συγκινητικός ύμνος στην αγάπη τους. Η Λεϊλά εξομολογείται στη Σανέμ ότι ίσως να είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Εμρέ. Ακόμη όμως δεν τολμά να πει την αλήθεια στη μητέρα της για τον Οσμάν.

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 10/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132
Ο Τζαν θέλει να περάσει τα γενέθλιά του μόνο με τη Σανέμ, όμως η κυρία Χιουμά έχει άλλα σχέδια. Όχι μόνο του ετοιμάζει πάρτι έκπληξη, αλλά προσκαλεί σε αυτό και τους γονείς της Σανέμ, για να συμφιλιωθούν μετά το φιάσκο της πρώτης τους συνάντησης. Η Λεϊλά αποκαλύπτει στον Εμρέ ότι χώρισε με τον Οσμάν. Όμως το μεγάλο γεγονός της βραδιάς είναι ότι ο Τζαν κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Σανέμ μπροστά σε όλους.

Φτερωτός θεός: Θα καταλήξει σε... τραγωδία το οικογενειακό δείπνο Σανεμ - Τζαν; Οι εξελίξεις 3/1!

Θα καταλήξει σε... τραγωδία το οικογενειακό δείπνο Σανέμ - Τζαν στον Φτερωτό θεό; Όλες οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ για τις 3/1.

3/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127

Ο Τζαν κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Γιήτ μακριά από τη Σανέμ. Η κυρία Μεβκιμπέ επισκέπτεται τη Σανέμ στη νέα της δουλειά για να μάθει αν πραγματικά πήγε επαγγελματικό ταξίδι στη Σμύρνη ή αν της είπε ψέματα. Τη βρίσκει στην «Υπέροχη Ιδέα» και μαθαίνει ταυτόχρονα ότι τα ξαναβρήκε με τον Τζαν! Εν τω μεταξύ, ο Εμρέ έχει προσλάβει αντικαταστάτρια για τη θέση της Λεϊλά, και η Λεϊλά προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της ακόμα κι από τον ίδιο της τον εαυτό. Αργότερα, ο Τζαν προσκαλεί τη Σανέμ και την οικογένειά της σε δείπνο με τη δική του οικογένεια.

Αν χάσατε τα επεισόδια της εβδομάδας, δείτε τα όλα εδώ.