Κόκκινο ποτάμι: "Φωτιά' οι εξελίξεις (23/2) - Οι Τούρκοι επιστρατεύουν τον γιατρό Νικολαΐδη

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κόκκινο ποτάμι:

Καταιγιστικές θα είναι (23/2) οι εξελίξεις στο Κόκκινο Ποτάμι που σαρώνει την τηλεθέαση! Οι Τούρκοι επιστρατεύουν τον γιατρό Νικολαΐδη!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Open

Οι Τούρκοι έχουν κηρύξει επιστράτευση και τους καλούν όλους να πολεμήσουν. Όσοι αρνούνται θεωρούνται προδότες και τους περιμένει η κρεμάλα. Και στην πλατεία της Αμισού στήνουν κρεμάλες. Ο Οσμάν και ο Ονούρ μπαίνουν σε όλα τα σπίτια και ψάχνουν για αυτούς που κρύβονται. Όσους βρίσκουν τους κρεμάνε στην πλατεία.

Ο Θεόκλητος μάταια παρακαλεί τον Οσμάν να σταματήσει αυτή τη θηριωδία. Απελπισμένος, στέλνει μήνυμα στον Θέμη μέσω του Θύμιου, να τον συναντήσει στην εκκλησία. Του λέει πως πρέπει να ενωθούν όσοι έχουν απομείνει και να αντισταθούν, στο επεισόδιο της Κυριακής (23-02) στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο Θέμης επιστρέφοντας στο βουνό ενημερώνει και τους υπόλοιπους. Εντωμεταξύ στο βουνό η Βασιλική δεν μπορεί να συνέλθει. Το μωρό της την είχε κρατήσει όρθια μετά το βιασμό, ο μικρός της πια δεν είναι στη ζωή, εκείνη καταρρέει. Ο Θέμης την κοιτάει ανήμπορος να αντιδράσει, στο επεισόδιο της Κυριακής στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».

Η Βασιλική ουρλιάζει στον ύπνο της και μη αντέχοντας άλλο, ομολογεί στον Θέμη την αλήθεια. Ο Θέμης όταν μαθαίνει πως η γυναίκα του έπεσε θύμα βιασμού, συγκλονίζεται και της δείχνει με όλη του την αγάπη πως είναι εδώ για εκείνη.

Στο σπίτι του Νικολαϊδη στην Πόλη εμφανίζονται δύο Τούρκοι στρατιωτικοί. Τον ενημερώνουν για την επιστράτευση και του λένε πως πρέπει να φροντίζει τους τραυματίες στο μέτωπο. Η Σοφία του λέει να μην τους ακολουθήσει, να βρουν έναν τρόπο να το σκάσει.

Ο Μιχάλης προσπαθεί να φανεί δυνατός και της λέει πως δεν υπάρχει άλλη λύση… Θέλοντας να την καθησυχάσει, ο πατέρας της Ιφιγένειας λέει στη σύζυγό του πως οι γιατροί είναι χρήσιμοι στον πόλεμο και για αυτό δεν τον πειράξουν, στο επεισόδιο της Κυριακής στο «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο Μιχάλης κοιτάει την Αρίν και τη Σοφία και τους λέει πως πρέπει να προσέχει η μία την άλλη και να προσέχουν και τα κορίτσια. Όταν ο Μιχάλης φεύγει, η Σοφία αποφασίζει πως πρέπει να φύγουν από την πόλη, στο επεισόδιο της Κυριακής στο «Κόκκινο Ποτάμι». Παίρνοντας μαζί κοσμήματα και τιμαλφή, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και ξεκινούν, στο επεισόδιο της Κυριακής (23-02) της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι». Η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα σαρώνοντας στα νούμερα τηλεθέασης.

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα είχε ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι - Τι είπε

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για να έχει "πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο Κόκκινο Ποτάμι αλλά και στις Άγριες Μέλισσες ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει αποδεκτή καμία από τις δυο προτάσεις.

O λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο που με αφορμή την την συνέντευξη τύπου της νέας παράστασης “Περηφάνια και προκατάληψη” που θα ανέβει στο θέατρο Αλκυονίς ο ηθοποιός μίλησε Στη Φωλιά των Κούκου.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε πως αναμένει κάποια πρόταση για τηλεοπτική εμφάνιση. “Από το Κόκκινο Ποτάμι είχα πρόταση, όπως και από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν γινόταν να την δεχθώ γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί το σίριαλ Η Ζωή Εν Τάφω”.

“Γενικά, σε όποιο σίριαλ υπάρχει φέτος στην ελληνική τηλεόραση ήταν να είμαι” συμπλήρωσε με χαμόγελο ο νεαρός ηθοποιός. “Στο Κόκκινο Ποτάμι με προόριζαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ιωάννη Παπαζήση”.Εντωμεταξύ δέιτε και ένα μεγάλο spoiler για το τέλος της Ιφιγένειας στο Κόκκινο Ποτάμι