«Έσκασε» ανακοίνωση από τον ALPHAtv

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση από τον ALPHAtv

Από τον ALPHAtv «έσκασε» ανακοίνωση για το αποψινό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απόψε, στις 19:00 θα είναι ο καλεσμένος του.

Απόψε, στις 19:00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξηγεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία μετά την πανδημία του κοροναϊού κι απαντά στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ.

ALPHA Αντώνης Σρόιτερ ανακοίνωση

Τι προβλέπει για την ύφεση, κυρίως, στην αγορά εργασίας;

Τι απαντάει στην κυβέρνηση για το κόστος των μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα;

Πότε προβλέπει εκλογές;

Δείτε ωστόσο και την απίστευτη ανακοίνωση που έκανε ο ALPHAtv για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το κανάλι μόλις έκανε γνωστή την είδηση πως το μοντέλο θα ανήκει στο δυναμικό του από την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Σρόιτερ τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του ALPHAtv

Ο Αντώνης Σρόιτερ (Αθήνα 11 Σεπτεμβρίου 1974) είναι Έλληνας δημοσιογράφος. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha και από τον Μάρτιο του επόμενου έτους ανέλαβε παρουσιαστής του και παραμένει έως σήμερα. Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, έχει παντρευτεί την Ιωάννα Μπούκη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Να πούμε ωστόσο πως «έσκασε» και μια νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη και την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες και όλοι περιμένουμε τα πρώτα πλάνα με μεγάλη ανυπομονησία. Δείτε την εδώ.
.