Φτερωτός Θεός: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Γιγίτ ζητάει σε γάμο την Σανέμ

Μόνο εδώ αυτή η εξέλιξη - Φωτογραφίες spoiler από τις σκηνές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φτερωτός Θεός: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Γιγίτ ζητάει σε γάμο την Σανέμ

Είστε έτοιμοι γι'αυτό το σούπερ αποκλειστικό όσον αφορά την σειρά του ΣΚΑΙ, Φτερωτός Θεός; Ο Γιγίτ ζητάει σε γάμο την Σανέμ κι έχουμε όλη την εξέλιξη! Τι θα του πει;

Η Σανέμ συνειδητοποιεί ότι από τότε που επέστρεψε ο Τζαν, κατάφερε να χαμογελάσει ξανά έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο. H συντροφιά του αλλά και η συναναστροφή μαζί του, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, την κάνουν να αισθάνεται πολύ καλά. Πώς θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, αν τον χάσει και πάλι; Στο μεταξύ, ο Τζαν ανοίγει τα χαρτιά του στον Γιγίτ και τον αναγκάζει να ομολογήσει ότι αυτός έκαψε το ημερολόγιο της Σανέμ. «Ξέρεις τι υπάρχει εδώ μέσα;» θα ρωτήσει τον Γιγίτ δείχνοντάς του τον σκληρό δίσκο που κρατάει και θα συνεχίσει:

«Είναι η απόδειξη πως δεν έκαψα εγώ το ημερολόγιο της Σανέμ». Ο Γιγίτ θα πανικοβληθεί και θα του πει: «Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Πρέπει να φύγεις από το κτήμα το συντομότερο δυνατό. Η Σανέμ με έχει στηρίξει πολύ, όπως και εγώ εκείνη. Με χρειάζεται στη ζωή της. Το καταλαβαίνω πως είσαι θυμωμένος μαζί μου... Θα με καταστρέψεις αν της πεις την αλήθεαι». «Οχι... αυτός ήταν ο παλιός Τζαν. Τώρα δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν. Και η Σανέμ δεν χρειάζεται κανέναν», θα του απαντήσει ο Τζαν και θα του γυρίσει την πλάτη. Τη στιγμή που ο Εμρέ θα του πει πως είναι έτοιμος να τα ομολογήσει όλα στη Σανέμ, ένα τηλέφωνο της Χιουμά θα ανατρέψει τα πάντα, καθώς όντως θα μιλήσει στη Σανέμ, όμως το αντικείμενο της κουβέντας δεν θα είναι το ημερολόγιο αλλά... «Ξέρω πως περάσαμε πολλά το τελευταίο διάστημα.

Δείτε εδώ ακόμα ένα σούπερ αποκλειστικό: Ο Γιγίτ βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζαν!

Σε έχω ερεωτευτεί. Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί σου», θα της πει και εκείνη θα αμυνθεί! «Πώς προέκυψε αυτό; Απλώς εξέδωσες το βιβλίο μου. Είμαστε φίλοι. Νομίζω πως έχεις μπερδέψει τα συναισθήματά σου, Γιγίτ». Θα της πει πως δεν χρειάζεται να του απαντήσει αμέσως, αντίθετα να το σκεφτεί πολύ. Η Σανέμ θα νιώσει πιο μπερδεμένη από ποτέ.


Ο Τζαν θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο να αποδείξει την αλήθεια. Και η Σανέμ θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της:

με τον Γιγίτ ή με τον Τζαν; Ο πρώτος, πάντως, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την απάντησή της στην πρότασή του, και η Χιουμά αγωνιά μήπως ο Τζαν μάθει για την ανάμειξή της στην όλη υπόθεση. Στο μεταξύ, ο Τζαν βάζει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Γιγίτ. Η Σανέμ πηγαίνει στην παλιά της γειτονιά για να ζητήσει τη συμβουλή της αδελφής της για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Ούτε εκεί όμως μπορεί να ξεφύγει από τις αναμνήσεις της και από τον Τζαν. Στην επιστροφή της για το κτήμα, θα τον δει μπροστά της και θα της πει να γυρίσουν μαζί, απόφαση που δεν θα αποδειχτεί καλή, καθώς θα δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους για μία ακόμη φορά. «Ακόμα και τώρα, Τζαν, με αποφεύγεις. Και όπως πάντα φεύγεις μακριά μου.

Θα το κάνεις ξανά, φαντάζομαι», θα του πει και εκείνος θα της θυμίσει πως εκείνη τον έδιωξε μακριά πριν από έναν χρόνο. «Σε πήρα όμως μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά για να σου ζητήσω συγγνώμη. Ομως δεν απάντησες. Αυτή ήταν η αγάπη σου; Δεν είχα το δικαίωμα να κάνω ένα λάθος και να ζητήσω συγγνώμη; Ζήλευες ακόμα και τον Γιγίτ», του τονίζει και εκείνος της λέει πως μόνο εκείνη ζήλευε, γιατί μόνο εκείνη ήθελε στη ζωή του. Θα τον σπρώξει μακριά και θα του πει να φύγει από τη ζωή της για μία ακόμη φορά...

Συμμαχία Τζέι Τζέι και Ντερέν υπέρ των ερωτευμένων!

Φτερωτός Θεός πρόταση γάμου Γιγίτ

Με αφορμή τη δουλειά, Τζέι Τζέι, Ντερέν και οι υπόλοιποι αναγκάζουν τον Τζαν να συνεργαστεί ξανά με τη Σανέμ. Η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι ολοφάνερη και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν για ποιο λόγο αυτοί οι δυο ξεροκέφαλοι ερωτευμένοι δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι θέλουν να είναι μαζί για πάντα. Στο μεταξύ, ο Εμρέ προτείνει στη Λεϊλά να κάνουν το επόμενο βήμα και να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ο Γιγίτ αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάνει δική του τη Σανέμ, πριν τον προλάβει ο Τζαν. Ο Εμρέ και η Λεϊλά ανακοινώνουν στην κυρία Μεβκιμπέ και στον κύριο Νιχάτ ότι σκοπεύουν να βρουν δικό τους σπίτι και εκείνοι στενοχωριούνται. Ο κύριος Αζίζ και η Μιχριμπάν θα επιστρατεύσουν ένα ακόμα αξιαγάπητο «τέχνασμα» για να φέρουν κοντά τον Τζαν και τη Σανέμ: αναθέτουν στη Σανέμ να φυλάξει για ένα βράδυ το μωρό μιας φίλης. Ελπίζουν ότι αν πάει και ο Τζαν να βοηθήσει για τη φροντίδα του μωρού, ίσως συνειδητοποιήσουν και οι δυο πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον εγωισμό, όπως η αγάπη και η οικογένεια. Παράλληλα, όμως, τοποθετούν μια κάμερα στο σπίτι για να παρακολουθούν τις αντιδράσεις του ζευγαριού. Τζαν και Σανέμ θα φροντίσουν το μωρό όσο καλύτερα μπορούν. Θα το ταΐσουν, θα το αλλάξουν, ενώ το επόμενο πρωί θα τους βρει στον καναπέ αποκοιμισμένους με το μωρό στην αγκαλιά τους. Τρυφερές σκέψεις θα ξυπνήσουν και στους δυο.

Η κυρία Χιουμά συναντιέται με τον Εμρέ και προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον αδελφό του. Θέλει οπωσδήποτε να μάθει τι γίνεται με τον Τζαν και τη Σανέμ, και αν ο Τζαν έχει καταλάβει πως εκείνη καθοδηγεί τον Γιγίτ. Στο μεταξύ, ο Γιγίτ πιέζει τη Σανέμ να του δώσει γρήγορα μια απάντηση στην πρόταση που της έκανε. Ομως εκείνη σκέφτεται ακόμα και πάντα τον Τζαν. Μόλις μαθαίνει πως ο Τζαν είναι έτοιμος να φύγει ξανά με το ιστιοπλοϊκό του, τρέχει να τον σταματήσει και καταλήγει να φύγει μαζί του...

Από το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα