Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Σούπερ αποκλειστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα», κράτησε στο κατακόρυφο την αγωνία των τηλεθεατών για δύο ολόκληρες σεζόν και ήρθε η ώρα να κατεβάσει αυλαία. Η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει τίτλους τέλους και οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στα τελευταία επεισόδια είναι καταιγιστικές. Έχουμε όλο το τέλος της σειράς!

Στο επίκεντρο βρίσκονται η διάσωση της Μελίτης, η δίκη της Κάτιας και η τραγική κατάληξη της Μάρθας.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αυτό είναι το μεγάλο τέλος της σειράς

Η Κάτια προσπαθεί να βρει άκρη και να καταλάβει πώς συνδέεται η Μάρθα με τον Χατζή. Την ίδια ώρα και ο Φώτης ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος στο ξενοδοχείο που έμενε ο απαγωγέας της κόρης του. Η Μαρίνα συνέρχεται από το σοκ που πέρασε τις προηγούμενες μέρες, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Μελίτη ζει. Η Μελίτη, από την άλλη, επιμένει στη Μάρθα ότι θέλει να δει τη μαμά της. Κι ενώ η Εύα συνεχίζει να διεκδικεί τον Δημήτρη και η Λίζα τον γιο της, μια ανώνυμη πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η Μελίτη είναι ζωντανή. Ο Φώτης και η Κάτια βρίσκουν τη Μάρθα: «Τι σχέσεις έχεις με το Χατζή; Λέγε», την πιέξουν. «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Αστε με ήσυχη», τους απαντάει. Βλέποντας, όμως, ότι ο κλοιός στενεύει, αποφασίζει να φύγει με τη Μελίτη άμεσα από την Ελλάδα.

Ο Κωστής και η Μαρίνα βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της, αλλά όταν φτάνουν είναι αργά. Εχουν ήδη φύγει. Η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο και μοιράζεται μαζί του τις υποψίες της. «Είμαι σίγουρη ότι η Μάρθα έχει την κόρη μου», ισχυρίζεται. Ολοι ψάχνουν να τη βρουν. Η Μελίτη καταφέρνει να το σκάσει από τη Μάρθα και προσπαθεί να βρει τρόπο να φτάσει στη μαμά της και τα καταφέρνει. Πλέον ευτυχισμένη, απολαμβάνει την αγάπη της και την αγάπη όλων. Αλλά η βαριά σκιά της Μάρθας είναι πάντα πάνω τους, ενώ έχει βρει τρόπο να μείνει και πάλι αλώβητη αλλά όχι ατιμώρητη. Γιατί για όσα έχει κάνει θα πληρώσει το τίμημα και η τιμωρία θα είναι για την ίδια βαριά.

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» πλησιάζει στο τέλος της και ο ΑΝΤ1 έχει ήδη βρει τη σειρά που θα την αντικαταστήσει. Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα φιλόδοξη παραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Γυναίκα χωρίς όνομα τέλος σειράς ΑΝΤ1

Η Κάτια κινδυνεύει να καταδικαστεί

Η Κάτια ετοιμάζεται για τη δίκη της που ξεκινάει. Ομως την κυριεύει και η αγωνία ότι μπορεί να καταδικαστεί. Ο Αργύρης, με την κάλυψη του Γιάννη, ξεκλέβει λίγη ώρα για να τη δει κρυφά. «Δεν θα μπορούσα να σε αφήσω μόνη σου μια τέτοια στιγμή. Σ’ αγαπώ», της λέει. Οι καταθέσεις του Φώτη και του Αργύρη δημιουργούν κλίμα υπέρ της Κάτιας και ο εισαγγελέας κάνει μια πρόταση συμβιβασμού στη Μαρίνα που τη βάζει σε δίλημμα. Παράλληλα ο Στάθης ακούει κατά τύχη μια συζήτηση μεταξύ Αντρέα και Ζωής και βγάζει το συμπέρασμα πως η Ζωή και ο Αντρέας διατηρούν σχέση κρυφά από τη Ρένα. Η δίκη της Κάτιας συνεχίζεται.

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για την αθώωση της μητέρα της ως το τέλος. Ολοι ξέρουν πως το μεγάλο χαρτί τους είναι να τηρήσει η Εύα τη συμφωνία της με τον Αργύρη και να στηριχθεί έτσι το άλλοθι της Κάτιας. Αλλά η Εύα επαληθεύει τις ανησυχίες τους. Καταπατά τη συμφωνία, το άλλοθι γκρεμίζεται και μαζί οι ελπίδες όλων. Η Μαρίνα, όμως, θα τολμήσει να ρισκάρει τον μεγαλύτερό της άσο και θα καταφέρει να σώσει τη μητέρα της από το να καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει.

TV Ρεπορτάζ

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη