Σοκαρισμένος ο Ουμίτ στο σημερινό 2/3 επεισόδιο της Elif - Εμφανίζεται μπροστά του ζωντανή η Αρζού και...

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένος ο Ουμίτ στο σημερινό 2/3 επεισόδιο της Elif - Εμφανίζεται μπροστά του ζωντανή η Αρζού και...

Συγκλονιστικό θα είναι και το σημερινό 2/9 επεισόδιο της σειράς Elif αφού θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια του Ουμίτ ολοζώντανη η Αρζού και θα ξεκινήσουν να γίνονται μια προς μια οι αποκαλύψεις!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι θα συμβεί πριν το παίξει στο STAR!

Τετάρτη 2/9 - Επεισόδιο 663

Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ είναι στον κήπο. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να πείσει τον Σελίμ να πάει στην Αμερική αλλά εκείνος του λέει πως δεν έχουν τόσα χρήματα. Εκείνος δουλεύει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένεια του μετά τον θάνατο του και η ιδέα της Αμερικής απλά προσθέτει και άλλα οικονομικά προβλήματα. Η Ζεϊνέπ νιώθει απαίσια επειδή ο Σελίμ δεν δέχεται να πάει στην Αμερική. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ θα το ξανασκεφθεί. Η Αρζού χρειάζεται πολλά χρήματα για τη νέα της ταυτότητα και προσπαθεί να βρει τρόπο να τα αποκτήσει. Ο Γιουσούφ προτείνει να πουλήσει το σπίτι για να βρεθούν τα χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ στην Αμερική. Η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ δεν το δέχονται αλλά εκείνος επιμένει. Τους λέει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία του Σελίμ.

Η Ελίφ λέει στον Σελίμ πως μπορεί να παίζει πιάνο στο πάρκο και να κερδίσει χρήματα για εκείνον. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει να μεταφέρουν τα έπιπλα. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Μπαίνει μέσα στο σπίτι και το βλέπει άδειο και τον Ουμίτ να κάθεται στο πάτωμα. Ο Ουμίτ τη βλέπει και νομίζει πως έχει παραισθήσεις. Η Αρζού του λέει πως δεν τρελάθηκε και πως είναι ζωντανή. Ο Φικρέτ Εφελέρ πρόκειται να δώσει σε κάποιον τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρία και ο Χακάν είναι σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τυχερός. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού ποια ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θέση της και η Αρζού του λέει πως ήταν η Γκόντζα. Την ανάγκασε να φορέσει τα ρούχα της και έριξε μετά το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Ο Ουμίτ μένει άφωνος αλλά η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για εκείνον αλλά για το που είναι τα πράγματα του σπιτιού.

Δείτε εδώ ποιος βρίσκεται νεκρός στην σειρά!

Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακολουθούν να αναζητούν έναν άντρα, τον Οζκάν, που ήταν κάποτε δικηγόρος. Ο Γιαχιά προσπαθεί να τον βρει αλλά δεν είναι εύκολο. Η Ζεϊνέπ έχει μια ιδέα για να μαζέψει χρήματα για τον Σελίμ. Ο Γιαχιά μαθαίνει πως ο Οζκάν, που αναζητεί ίσως είναι στην πραγματικότητα ο Γιουσούφ Ουστούν. Το όνομα του ήταν Οζκάν όταν γεννήθηκε αλλά το άλλαζε αργότερα και έγινε δικηγόρος….

Τι θα συμβεί στο αυριανό 3/9 επεισόδιο της Elif

Ο Μουσταφά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του στον Γιουσούφ καθώς φαίνεται πως θέλει να ελέγξει αρχικά κάποια πράγματα. Ο Μουσταφά αφήνει στο τραπέζι του ένα φάκελο με ένα γράμμα από την κα Ματσιντέ. Ο Γιουσούφ το διαβάζει και πρόκειται για ένα γράμμα συγνώμης και κληρονομιάς μαζί. Η κα Ματσιντέ λέει πως δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει τον Γιουσούφ και λυπάται για ό,τι έκανε στους γονείς του. Ο Γιουσούφ θυμάται το παρελθόν, τη μέρα που ο άντρας της Ματσιντέ έδιωξε αυτόν και τους γονείς του, τη μέρα που πήρε εκείνος όλα τα χρήματα, τη μέρα που η Ματσιντέ παρέμεινε σιωπηλή στην αδικία που διέπραττε ο άντρας της.

Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να τη συγχωρήσει. Ο Μουσταφά εμποδίζει τον Γιαχιά να σκοτώσει τον Γιουσούφ. Του λέει να πάει και να πει στο αφεντικό του να μείνει μακριά από τον Γιουσούφ. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στην Ματσιντέ και της λέει πως αν πράγματι ο Γιουσούφ είναι ένας τίμιος άνθρωπος θα έρθει όχι για την κληρονομιά αλλά γιατί η συνείδησή του δεν θα του επιτρέπει να αρνηθεί την τελευταία επιθυμία μιας ετοιμοθάνατης. Ο Σελίμ τσακώνεται με τον Χακάν. Ο Φικρέτ τους ακούει και ζητάει να μάθει τι συμβαίνει. Ο Σελίμ του λέει πως είναι άρρωστος και έχει τρεις μήνες ζωής. Το μόνο που θέλει είναι να δουλέψει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένειά του. Απολογείται και παραιτείται. Ο Φικρέτ ζητάει εξηγήσεις από τον Χακάν. Εκείνος του λέει πως δήθεν ήθελε να τον βοηθήσει αλλά ο Φικρέτ είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και καταλαβαίνει τις αληθινές του προθέσεις. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον απολύει. Η Αϊλά επιστρέφει σπίτι, αγκαλιάζει τον Μουράτ και του ζητάει να την αγαπάει για πάντα. Ο Μουράτ της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως την αγαπάει και έχει μια έκπληξη για εκείνη μετά το δείπνο.

Ο Γιαχιά φεύγει ξαφνικά και η Φεβζιγιέ και η Λεϊλά δεν καταλαβαίνουν το γιατί. Το αφεντικό του ο Ταρίκ τον καλεί αλλά ο Γιαχιά δεν απαντάει. Ο Σελίμ επιστέφει σπίτι και τα βάζει με τη Ζεϊνέπ για τη δράση της στο διαδίκτυο. Ρωτάει και την υπόλοιπη οικογένεια αν το γνώριζαν και όλοι το παραδέχονται. Ο θυμός του μεγαλώνει αλλά η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν θέλει να τον χάσει. Δεν θέλει να δει την Αλιγιέ να χάνει και τον δεύτερο γιο της. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ είναι στον κήπο και συζητάνε για το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής για το σπίτι. Η Μελέκ δεν ξέρει αν θα δεχθεί αυτή την προσφορά ο Σελίμ εκ μέρους του Γιουσούφ. Η Αϊλά περιμένει με ανυπομονησία την έκπληξη του Μουράτ και απογοητεύεται όταν βλέπει ότι της αγόρασε πιτζάμες. Η Αϊλά περίμενε ένα κόσμημα. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και σκέφτεται τον Κάαν και το δαχτυλίδι, που της έδωσε. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ και όλους συγνώμη για το ξέσπασμά του αλλά τους ζητάει να είναι ρεαλιστές. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Φικρέτ Εφελέρ.

Ο Σελίμ ξεκινάει να απολογείται και σε εκείνον αλλά ο Φικρέτ του λέει πως δεν ήρθε για αυτό. Του λέει πως πρέπει να είναι περήφανος για την οικογένειά του και του δίνει μια επιταγή, όπου καλύπτει όλα τα έξοδα για το ταξίδι και τη θεραπεία του στην Αμερική. Ο Σελίμ του λέει πως δεν μπορεί να το δεχθεί και ο Φικρέτ του απαντάει πως δεν είναι φιλανθρωπία, τον χρειάζεται στη δουλειά και αυτή είναι απλά μια προκαταβολή. Ο Σελίμ παίρνει τα χρήματα και η Αλιγιέ, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ ανακουφίζονται.

TAGS