The Bachelor: Ο Βασιλάκος παντρεύτηκε παίκτρια! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος με τη νικήτρια!

"Βόμβα" μεγατόνων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Ο Βασιλάκος παντρεύτηκε παίκτρια! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος με τη νικήτρια!

Η Σούλα Glamorous, το προφίλ στο instagram που απασχολεί με τα όσα ποστάρει δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης φωτογραφίες ντοκουμέντο κατά αποκλειστικότητα από το ταξίδι του "μέλιτος" του Παναγιώτη Βασιλάκου με παίκτρια του The Bachelor, με λίγα λόγια με τη νικήτρια δηλαδή!

Το spoiler που σας είχαμε δώσει πριν λίγο καιρό με το ποια θα είναι η νικήτρια του The Bachelor επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε πως σε συνέντευξή του ο Βασιλάκος όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να παντρευτεί στο παιχνίδι είχε απαντήσει:

"Έχω ζητήσει από την παραγωγή του ALPHA, όταν με το καλό έρθει αυτή η στιγμή, η πρόταση να γίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος που μου αρέσει."

Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον Βασιλάκο και την παίκτρια του The Bachelor από το μήνα του μέλιτος

Ο Βασιλάκος όπως φαίνεται βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Νικολέττας!

Βασιλάκος νικήτρια the bachelor

The bachelor νικήτρια Νικολέττα

Δείτε εδώ την κουκλάρα που τα είχε ο Βασιλάκος και την χώρισε για να μπει στο παιχνίδι!

Βασιλάκος: Ενός λεπτού σιγή! Αποκάλυψε πως θέλει την γυναίκα που θα παντρευτεί

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day και αποκάλυψε πως θέλει να είναι η γυναίκα της ζωής του.

Μια πληροφορία αρκετή χρήσιμη μας έδωσε ο Παναγιώτης, μιας και αυτήν την στιγμή είναι ο νούμερο ένα καρδιοκατακτητής της Ελλάδας και χιλιάδες κοπέλες θα ήθελαν να είναι η ιδανική στα ματιά του.

Έτσι, ο Παναγιώτης αποκάλυψε: Θέλω η γυναίκα της ζωής μου να είναι στα πρότυπα της μητέρας μου. Η μητέρα μου είναι κούκλα, εργατική και αφοσιωμένη στα παιδιά της και στα εγγόνια της. Η μητέρα μου είναι η κολώνα του σπιτιού. Η μητέρα μου πριν μπω στο Bachelor με συμβούλεψε να είμαι ο εαυτός μου», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. "Έχασε" τα λόγια του ο Βασιλάκος στον αέρα του ALPHA - Έψαχνε νυφικό για το γάμο τους η Νικόλ

Έπειτα μίλησε για την οικογένεια του και τις παιδικές του στιγμές:

"Δεν μεγάλωσα ούτε πολύ εύκολα, ούτε πολύ δύσκολα. Ήμασταν μια μεσαία οικογένεια. Ως παιδί πέρναγα τα περισσότερα καλοκαίρια στη Μάνη και η αδερφή μου στην Αμοργό. Θεωρώ τη Μάνη δεύτερο σπίτι μου. Κάθε φορά που πάω συγκινούμαι.

Ίσως όταν μεγαλώσω ζήσω μόνιμα στη Μάνη. Θα είναι λίγο δύσκολη η επιστροφή μου στην καθημερινότητα μετά το Bachelor. Δεν θα με αλλάξει η δημοσιότητα, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου. Από μικρός φτιάχνω μακέτες με κτίρια. Επιτέλους θα χτίσω τα δικά μου στην Αμοργό".