Τελικός GNTM 3 - Highlights: Η ανατροπή στην ψηφοφορία και ο μεγάλος νικητής!

Βίντεο και φωτογραφίες από την τελευταία βραδιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τελικός GNTM 3 - Highlights: Η ανατροπή στην ψηφοφορία και ο μεγάλος νικητής!

Το βράδυ της Τρίτης 15/12 παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα για ακόμη μια χρονιά τον τελικό του GNTM 3! Μπορεί αυτή την φορά να μην κλάταρε το σύστημα και να είχαμε έναν νικητή, ωστόσο, τα ευτράπελα σίγουρα δεν έλειψαν! Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές!

Τα Highlights του τελικού του GNTM 3 - Ποιος κέρδισε

GNTM 3: Η ανακοίνωση των «κριτών» που πάγωσε τους παίκτες

Η Παρασκευή, ο Ηρακλής, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο μπήκαν στο εντυπωσιακό σετ και οι κριτές τους καλωσόρισαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Αφού τους έδωσαν τα συγχαρητήρια τους, τους ανακοίνωσαν πως πρόκειται να κάνουν ένα καθοριστικό catwalk, από το οποίο δυστυχώς θα αποχωρήσει απευθείας ένας, με τους υπόλοιπους τρείς να συνεχίζουν για την διεκδίκηση της νίκης.

Οι φιναλίστ φυσικά έμειναν άναυδοι στο άκουσμα της ανακοίνωσης και δεν περίμεναν καθόλου αυτήν την ανατροπή.

Ωστόσο, μια έκπληξη τους επιφυλασσόταν λίγο αργότερα, καθώς στο catwalk θα τους συνόδευαν όλοι οι παίκτες που αποχώρησαν στο παρελθόν από το σπίτι του GNTM 3, κάτι που φυσικά τους ευχαρίστησε πολύ.

GNTM 3: Η ατάκα «φωτιά» του Αντωνόπουλου για την Ρασέλ

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μετά από καιρό συνάντησε την Ρασέλ και δεν δίστασε να πετάξει πάλι την ατάκα του.

Ο “τυροκόμος” του παιχνιδιού λίγο πριν βγει στην πασαρέλα μίλησε στην κάμερα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συμπάθεια του, την Ρασέλ.

Ο Παναγιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Μου έλειψε πάρα πολύ η Ρασέλ» ξεσπώντας σε απίστευτα γέλια.

Η Ρασέλ μίλησε εξίσου λίγο μετά στην κάμερα και είπε: «Καταρχάς εγώ παιδιά όταν έφυγα το είχα πει “I will be back” γιατί τέτοιο model material που είμαι γιατί άλλωστε να μην είμαι back. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ”.

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε ένα βήμα πριν τον τελικό - Τον είχαμε για νικητή!

Όπως σας το είχαμε γράψει πρώτοι, έτσι κι έγινε! Η πρώτη δοκιμασία του GNTM 3 που καθόρισε τους 3 παίκτες που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό έφτασε στο τέλος της και οι κριτές ανακοίνωσαν τον παίκτη που θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι.

Οι φιναλίστ ήταν η Παρασκευή, ο Ηρακλής, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο οι οποίοι κλήθηκαν να κάνουν το πιο εντυπωσιακό catwalk με το αποτέλεσμα να μαγεύει τους κριτές.

Ωστόσο, μόνο 3 φιναλίστ θα διεκδικήσουν το έπαθλο και την νίκη και αυτοί είναι η Παρασκευή, ο Ανδρέας και ο Ηρακλής με τον Αιμιλιάνο δυστυχώς να φτάνει στην πηγή αλλά να μην πίνει νερό, δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση.

GNTM 3: Αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας των παικτών - Το ανακοίνωσε μόλις η Βίκυ Καγιά

Η πρώτη δοκιμασία του τελικού του GNTM 3 τελείωσε και απολαύσαμε ένα συγκλονιστικό catwalk από τους 4 φιναλίστ. Λίγο αργότερα, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας των παικτών η οποία δεν έχει ξανά γίνει σε κανέναν τελικό!

Από τους 4 φιναλίστ, ο Αιμιλιάνο ήταν αυτός που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε μια ανάσα πριν την διεκδίκηση της νίκης και των επάθλων με τους υπόλοιπους 3 να στέκονται μπροστά από τους κριτές γεμάτοι ενθουσιασμό και περηφάνια.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά, αφού τους συνεχάρη, τους ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή αναφορικά με τον τρόπο ψηφοφορίας. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους παίκτες από τώρα και όχι από την στιγμή που γίνεται η ζωντανή μετάδοση.

Αυτή η αλλαγή πιθανόν να οφείλεται στο να αποφύγουν να πέσει για δεύτερη συνεχομένη φορά το σύστημα και να γίνει πιο ομαλά και δίκαια η απόφαση του μεγάλου νικητή.

GNTM 3: Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε τον λόγο που απουσιάζει από το πλατό!

Οι 3 φιναλίστ μόλις έφτασαν στο πλατό του GNTM 3 μαζί με τους κριτές αλλά και τους 2 πρώην παίκτες που επέλεξαν να συνοδεύσαν τον καθένα ξεχωριστά.

Ωστόσο, ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε τόσο από την φωτογράφιση και τις δοκιμασίες όσο και από το πλατό αλλά τελικά συνδέθηκε μέσω ζωντανής σύνδεσης.

Ο ίδιος αποφάσισε να ενημερώσει τόσο τους κριτές όσο και τους διαγωνιζόμενους για τον λόγο της φυσικής του απουσίας. Έτσι, αποκάλυψε πως βρέθηκε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και δεν μπορούσε να διακινδυνέψει την παρουσία του στο πλατό, όσο και αν ήθελε να βρίσκεται εκεί.

GNTM 3: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Πριν αρχίσει η διαδικασία, οι υπεύθυνοι του πρακτορείου Elit, με το οποίο ο νικητής θα έχει συμβόλαιο, έστειλαν ένα βίντεο για τον κάθε ένα από τους φιναλίστ, στο οποίο αξιολογούσαν την μέχρι τώρα πορεία τους.

Στην δεύτερη δοκιμασία, ο Ανδρέας συγκέντρωσε 35 βαθμούς, η Παρασκεύη 38 και ο Ηρακλής 40.

Συνολικά ο Ανδρέας κατάφερε να συγκεντρώσει 72 βαθμούς, η Παρασκευή 76 ενώ ο Ηρακλής 79!

Η Βίκυ Καγιά, λίγο αργότερα, ανακοίνωσε πως το σύστημα δεν έπεσε όπως πέρσι, αλλά για ακόμη μια φορά έγινε χαμός με τις ψήφους!

Σε συνδυασμό με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κόσμου, ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 και αυτός που κέρδισε 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα από την εταιρία House of Jewels και ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο της Κένταλ Τζένερ, Elite models, είναι ο Ηρακλής!

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή, Ηρακλή