Σπύρος Νικολαΐδης: Αυτός είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor

Έρχεται το νούμερο 2! Ετοιμαστείτε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Νικολαΐδης: Αυτός είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor

Προς αναζήτηση του δεύτερου Έλληνα Bachelor βρίσκεται ο ALPHA και όπως φαίνεται έχει έρθει σε συζητήσεις με το μοντέλο - ηθοποιό Σπύρο Νικολαΐδη.

Να υπενθυμίσουμε πως φέτος τον είδαμε στο My Style Rocks αλλά θα συμμετέχει και στις 8 Λέξεις σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης και σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει κλείσει με το κανάλι ή όχι απάντησε πολύ διπλωματικά, χωρίς να πει όχι, κάτι που φουντώνει τις φήμες πως.. το μόνο που λείπει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο τον σταθμό.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Νικολαΐδη για το Bachelor

Ποιος είναι ο Σπύρος Νικολαΐδης

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο Mr Hellas 2020 θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μr Universe την επόμενη χρονιά. Ο 26χρονος παίκτης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με το μόντελινγκ και στα 16 του έκανε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για μεγάλη καμπάνια εσωρούχων. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους και γνωστούς σχεδιαστές μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στον ελεύθερό του χρόνο, ασχολείται επαγγελματικά με το kick boxing.

Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και του αρέσει να μπερδεύει τα στιλ και να δημιουργεί κάτι καινούριο.