MasterChef 5: Ξεκίνησαν τα «καρφιά» στους Κόκκινους - «Δεν ήξερα με τι μάγειρες είχα να κάνω»

«Εκτός από τον σεφ πρέπει να έχουν αντίληψη και οι άλλοι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ξεκίνησαν τα «καρφιά» στους Κόκκινους - «Δεν ήξερα με τι μάγειρες είχα να κάνω»

Ξεκίνησαν τα πισώπλατα «μαχαιρώματα» στο MasterChef, με το συμβούλιο να εξελίσσεται σε ένα πεδίο ανταλλαγής φιλίων «πυρών», αφού ο Ιωάννης ανέφερε για το Διονύση, ότι δεν είχε κρίση για όσα συνέβαιναν στην ομαδική δοκιμασία.

Η κατάσταση στο συμβούλιο δεν ήταν εύκολη για τις δύο ομάδες, με τους κριτές να βρίσκουν ουκ ολίγα λάθη στα πιάτα τους, ακόμη κι ένα ωμό ψάρι, με την κόκκινη ομάδα ειδικά να μοιάζει να βρίσκεται σε «τεντωμένο σχοινί», αναφορικά με τις σχέσεις των συμπαικτών.

Masterchef Διονύσης Σαρακίνης

Ο Ιωάννης έχει δείξει εξαρχής αρχηγικές τάσεις και το επιβεβαίωσε απέναντι στον υποτιθέμενο φίλο του, Διονύση, στον οποίο απευθυνόταν το σχόλιο, ότι δεν ήξερε με τι μάγειρες είχε να κάνει, προσθέτοντας ότι κρίση, πλην του σεφ, πρέπει να έχει και ο σου σεφ, ενώ το αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο δείχνει τους Κόκκινους να τσακώνονται άσχημα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5: Σκορδάκης, Νικολαΐδη, Χίλας, Αυλωνίτης, Λαζαρίδου οι παίκτες του τελικού σύμφωνα με τον Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» έκανε την πρόβλεψη του για τους πέντε παίκτες του MasterChef, οι οποίοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξε την δική του dream team, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει δει μέχρι σήμερα, από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες λοιπόν αυτοί είναι ο Νίκος Σκορδάκης - που πήρε την πρώτη ασυλία, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου.