Battle of the Couples: Αποχώρησαν οικειοθελώς ο Meech και η Ιουλία

Αυτό και αν ήταν έκπληξη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Battle of the Couples: Αποχώρησαν οικειοθελώς ο Meech και η Ιουλία

Μετά τα πρώτα πέντε ζευγάρια που πήραν κατευθείαν το εισιτήριο για την βίλλα του Battle of couples, τα υπόλοιπα οκτώ χρειάστηκαν να δοκιμαστούν σε πολλαπλές ακόμα δοκιμασίες, με την Ιουλία και τον Meech τελικά να αποχωρούν οικειοθελώς στην τελευταία.

Η Μάχη των Ζευγαριών σημείωσε από τώρα αρκετές ανατροπές, με την μια μάλιστα να αφορά ένα από τα ζευγάρια, τους trappers της παρέας, οι οποίοι παρέδωσαν από πολύ νωρίς τα όπλα!

Η Ιουλία που διαγωνίστηκε σε αρκετές δοκιμασίες φαίνεται να κουράστηκε αρκετά για αυτό και ανακοίνωσε πως δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, μιας και πριν λίγο είχε ζαλιστεί.

Έτσι, το τελευταίο ζευγάρι δε χρειάστηκε καν να περάσει κάποια δοκιμασία μιας και η Ιουλία με τον Meech τους έδωσαν απλόχερα το εισιτήριο για την βίλλα!

Battle of the Couples αποχώρησαν η Ιουλία και ο Meech

Battle of Couples: Θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα το νέο ριάλιτι του ALPHA

Για το Battle of Couples μέσα από την εκπομπή Happy Day έγιναν γνωστές οι μέρες και οι ώρες προβολής του νέου ριάλιτι του ALPHA, το οποίο θα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος μαζί με τη Σάσα Σταμάτη.

Στο νέο ριάλιτι του καναλιού θα λάβουν μέρος 12 ζευγάρια τα οποία θα επιχειρήσουν να δείξουν πως η αγάπη τους είναι η πιο δυνατή και έτσι θα διεκδικήσουν 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα έγινε χαμός με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο όλα δείχνουν πως το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά και είναι έτοιμο να κάνει την πρεμιέρα του την ερχόμενη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 11 το βράδυ και Παρασκευή στις 10 το βράδυ.

Battle of Couples Παναγιώτης Βασιλάκος

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπή του Alpha, το σκηνικό του “Battle of the Couples” εκτείνεται σε πάνω από 1.500 μέτρα, για την κατασκευή του εργάστηκαν πάνω από 120 άτομα, ενώ μεταφέρθηκαν 200 τόνοι άμμου για τις ανάγκες της αρένας.