Η Φάρμα: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα

Το καλωσόρισμα του Τανιμανίδη, το γράμμα και η πρώτη δοκιμασία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα

Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της Φάρμας, η εκπομπή Πρωινό έδειξε τα πρώτα πλάνα από το επεισόδιο της Παρασκευής, στα οποία βλέπουμε το καλωσόρισμα του Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες, την πρώτη δοκιμασία και το γράμμα που στέλνει η παραγωγή.

Οι 14 παίκτες έχουν ήδη περάσει τις πρώτες μέρες τους στο αγρόκτημα. Κατά την είσοδό τους, άκουσαν αναλυτικά τους κανόνες του παιχνιδιού από τον παρουσιαστή και στη συνέχεια, μπήκαν στο σπίτι στο οποίο θα μένουν για τους επόμενους μήνες.

Φάρμα δοκιμασίες

Η Ειρήνη Κολιδά ήταν αυτή που διάβασε το γράμμα που έστειλε η παραγωγή, μέσα από το οποίο, ζητάει από τους παίκτες να φτιάξουν τα κρεβάτια τους. Άνδρες και γυναίκες κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια και όπως φαίνεται, η Μαρία Μιχαλοπούλου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι αυτοί που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στη δοκιμασία, ενώ από τη μεριά του, ο Στράτος Τζώρτζογλου δηλώνει ενθουσιασμένος.

Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της Φάρμας

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τσακώθηκαν δύο παίκτες την πρώτη μέρα

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν οι παίκτες στη Φάρμα και φαίνεται πως ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες. Συγκεκριμένα, το πρώτο βράδυ τσακώθηκαν δύο παίκτες, λίγο μετά την ανάδειξη του πρώτου αρχηγού.

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συνέβη την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι στο αγρόκτημα.

Φάρμα καυγάς

Έτσι, χωρίς να αποκαλύψει καμία πληροφορία και χωρίς να δώσει κανένα ξεκάθαρο spoiler, εξήγησε πως αναδείχθηκε ο αρχηγός, o οποίος θα μένει μόνος του σε ξεχωριστό δωμάτιο, και πως δύο παίκτες μάλωσαν με αποτέλεσμα να περάσουν ένα δύσκολο πρώτο βράδυ.