Στην υγειά μας ρε παιδιά: Κίνηση «ματ» στην prime time από τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Φέρνει στην εκπομπή τον Φοίβο

Με καλεσμένους τον Σάκη Ρουβά την Καίτη Γαρμπή και άλλους πολλούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Κίνηση «ματ» στην prime time από τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Φέρνει στην εκπομπή τον Φοίβο

Το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη έγινε γνωστή η είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση «ματ» με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Φοίβο μέσα από την εκπομπή του, Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα «όπλα» του σταθμού και έτσι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα τον δούμε να κάνει κανονική "επίθεση" στην prime time ζώνη με ονόματα- έκπληξη, ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση στα νούμερα τηλεθέασης!

Σπύρος Παπαδόπουλος Στην υγειά μας ρε παιδιά

Το αφιέρωμα που ετοιμάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Στην Υγειά μας ρε Παιδιά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ο ΣΚΑΪ «μαγειρεύει» το πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Φοίβο -ο οποίος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του House of Fame και δεν χαρίζεται καθόλου στους διαγωνιζόμενους-, στο οποίο θα συμμετάσχουν 12 καλλιτέχνες που έχουν άρρηκτα συνδέσει την επιτυχία τους μαζί του.

Ο πρώτος που έχει «κλειδώσει» είναι ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος ωστόσο δεν θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, αλλά θα εμφανιστεί σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με την ορχήστρα του. Αυτό συμβαίνει καθώς είναι πολύ δύσκολο ο κάθε καλλιτέχνης να βρεθεί με τη δική του ορχήστρα στο στούντιο, κυρίως εν μέσω πανδημίας.

Άλλοι φέρονται να έχουν πει το «ναι» μετά τον Καρρά, είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Καίτη Γαρμπή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς.

Μαντώ: «Εγώ αρνήθηκα να πάω στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά"»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μαντώ, όπου αναφέρθηκε στην απόφασή της να αρνηθεί την πρόσκληση του Σπύρου Παπαδόπουλου να τραγουδήσει στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η τραγουδίστρια, πριν από λίγο διάστημα, ήταν ξεκάθαρη από την αρχή για τη στάση της, θέλοντας να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αλλά και σχόλια.

«Όλοι οι τραγουδιστές έχουμε υπογράψει μια σύμβαση, η οποία έχει σταλεί και στα κανάλια τους τελευταίους μήνες και λόγω της πανδημίας. Οι καλλιτέχνες, γενικότερα, πρέπει να αμείβονται όταν παρουσιάζουν ζωντανά τη μουσική τους και κάτι τέτοιο δεν ήταν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκπομπής. Εγώ αρνήθηκα να πάω», ανέφερε για την εκπομπή του ΣΚΑΪ στην πρωινή εκπομπή.

«Δεν το έκανα για να δημιουργήσω θόρυβο, το έκανα απλά για να αφυπνίσω τους συναδέρφους να μη δέχονται να τραγουδούν ζωντανά χωρίς αμοιβή», συμπλήρωσε.