Masterchef 5: Η Κωνσταντίνα νίκησε το Mystery Box

Τα τρία πλεονεκτήματα που κέρδισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Η Κωνσταντίνα νίκησε το Mystery Box

Στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef, η Κωνσταντίνα ήταν αυτή που εντυπωσίασε τους κριτές και νίκησε το mystery box.

Στην σημερινή δοκιμασία, μερικοί παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν αλμυρό και άλλοι γλυκό πιάτο, και οι κριτές στο τέλος ξεχώρισαν τρεις προσπάθειες.

Από τους αυτούς η Κωνσταντίνα αναδείχτηκε η νικήτρια της δοκιμασίας, η οποία έφτιαξε γλυκό με τεράστια επιτυχία, μιας και είναι ζαχαροπλάστης.

Αμέσως μετά, οι τρεις κριτές της ανακοίνωσαν ότι θα έχει τρία πλεονεκτήματα. Πρώτον, θα επιλέξει τα συστατικά της σοκολάτας από την οποία θα εμπνευστούν οι διαγωνιζόμενοι για να φτιάξουν ένα γλυκό, δεύτερον θα αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί ή όχι και τρίτο θα διαλέξει ποιοι συμπαίκτες της θα έχουν 30 και ποιοι 60 λεπτά στη διάθεσή τους.

Στο τέλος, η Κωνσταντίνα επέλεξε να μην διαγωνιστεί, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, ενώ στην αρχή του επεισοδίου βρέθηκε στο στόχαστρο του Στέφανου.

Δημήτρης Λαζάρου: «Όταν έκανα εγώ το MasterChef, ήταν διαγωνισμός μαγειρικής»

Ο Δημήτρης Λαζάρου μίλησε στο Σου-Κου Family και αποκάλυψε πως βλέπει τα τελευταία χρόνια το ριάλιτι MasterChef αλλά μιλά και για τον κουμπάρο του Λευτέρη Σουλτάτο.

«Όταν έκανα εγώ το MasterChef, ήταν διαγωνισμός μαγειρικής. Για αυτό άφησε αυτά που άφησε πίσω του. Σήμερα δεν ξέρω τι είναι γιατί δεν το παρακολουθώ αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν θυμάμαι ποιοι έχουν τελειώσει.

Το τηλεοπτικό φαγητό δεν τρώγεται. Άντε και μαγειρέψατε και μου λέτε μέσα από μια κάμερα ότι είναι ωραίο. Δεν μπορείτε να με πείσετε, πρέπει να φάω κι εγώ και να σας πω αν είναι ωραίο. όταν γινόταν π διαγωνισμός ο Λαζάρου είχε το βαρούλκο ήδη 20 χρόνια. ήξεραν ποιος είμαι και τι μαγειρεύω. Οπότε δεν είχα μαγική εικόνα.» Ράγισε καρδιές με τη κίνηση του προς τους γιατρούς.