The 2night Show: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Νικόλας Βαρθακούρης

Μαζί του ο Νεκτάριος Σκαμνάκης, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Γιάννης Χατζόπουλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Νικόλας Βαρθακούρης

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Νικόλα Βαρθακούρη, aka Good Job Nicky, στην πρώτη του αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη. Μαζί του, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Νεκτάριος Σκαμνάκης και ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής που μετρά ήδη εκατομμύρια προβολές στις ψηφιακές πλατφόρμες και έχει προκαλέσει πανικό με τα τραγούδια του, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, εξηγεί γιατί έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ αποκαλύπτει πως θέλει να είναι η συνέχεια του πατέρα του, ακολουθώντας ωστόσο τον δικό του δρόμο.

Πώς προέκυψε το ψευδώνυμο «Good Job Nicky» και γιατί δεν τραγουδάει ποτέ στα ελληνικά; Σκέφτεται να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό; Μεταξύ άλλων, περιγράφει τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε αλλά και τη σχέση του με τους γονείς και τα αδέλφια του. Τέλος, ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής τη μεγάλη του επιτυχία, το τραγούδι «January 8th» και κλέβει, για ακόμη μία φορά, τις εντυπώσεις.

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Ησαΐας Ματιάμπα που φέτος συμμετέχει στο λαμπερό σόου του ΑNT1 «Your Face Sounds Familiar - All Star». Μεταξύ άλλων, μιλάει για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, τον μονάκριβο γιο του Ηρακλή και τη σύζυγό του Βασιλική, η οποία παίζει και στο βιντεοκλίπ του νέου του τραγουδιού.

The 2night Show Ησαΐας Ματιάμπα

Πώς γνωρίστηκαν και πότε κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του; Στη συνέχεια, αναφέρεται στον πολυαγαπημένο του πατέρα, που χάθηκε πρόωρα πριν προλάβει να γνωρίσει τον εγγονό του, αποκαλύπτει πόσο πολύ τον είχε επηρεάσει στην πορεία του, ενώ συγκινείται με τη θύμησή του. Τέλος, ερμηνεύει το νέο του τραγούδι «Μια Ανάσα Για Δύο».

Ο Γρηγόρης συναντά και τον Mister PR των γνωστών εστιατορίων και ξενοδοχείων, τον Νεκτάριο Σκαμνάκη. Ο Νεκτάριος μιλάει για την εμπειρία του στις δημόσιες σχέσεις, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο επάγγελμά του, για το πόσο έχει εκτεθεί από καλεσμένους με υπερβολικές απαιτήσεις και ύφος «καρδιναλίων», αλλά και για την απόρριψη που έχει δεχθεί από γνωστά πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ.

The 2night Show Νεκτάριος Σκαμνάκης

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος, ο οποίος κάνει θραύση στο YouTube με το ταλέντο που έχει να μιμείται τις φωνές γνωστών Ελλήνων ερμηνευτών. Με ανεβασμένη διάθεση, τραγουδά ζωντανά στο στούντιο αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και μιμείται τις φωνές των καλλιτεχνών που έχει ξεχωρίσει.

Οι δηλώσεις του Νικόλα Βαρθακούρη για τον Γιάννη Πάριο

“Η μουσική ήταν κάλεσμα, είναι η αποστολή μου. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Την μουσική την αποδέχτηκα ως σκοπό μου. Πάντα μου ψιθύριζε, πάντα μου το έλεγε, αλλά δεν ήθελα να το ακούσω.

Την πρώτη φορά που το άκουσα με ωριμότητα ήταν στ 16 ΜΟΥ. Τότε έπαιζα μπάσκετ και το συνέχισα για πολύ ακόμα, μέχρι τα 19-20 μου. Μέχρι που τραυματίστηκα. Αλλά παράλληλα είχα αρχίσει να κάνω μουσική. Την ακόνιζα […]. Η μουσική μου είναι ένα δώρο που δεν ανήκει ούτε σε μένα τον ίδιο. Εγώ λειτουργώ ως ενδιάμεσος”.

Αν αφαιρέσεις τον επιθετικό προσδιορισμό “διάσημη” από την οικογένειά του, μένει απλώς ένας πατέρας, μια μητέρα και ένας απόκοσμα ταλαντούχος γιος. Άραγε οι γονείς του πώς αντιλαμβάνονται και ακούν τη μουσική του; “Όταν ο πατέρας μου αποστασιοποιηθεί από το γεγονός ότι είμαι γιος του, όταν υπερβεί τη συγκίνηση, μιλάμε πιο μουσικά και καλλιτεχνικά.

Η μητέρα μου είναι άνθρωπος που προσεγγίζει το συναίσθημα. Θα μου πει “με πείθεις εδώ, έχεις ερμηνεύσει εδώ, δεν έχεις ερμηνεύσει εδώ”. Και δόξα τω Θεώ είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Δεν μου λέει τίποτα πια. Μόνο, με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει “Αχ βρε Νικόλα” και μου το κλείνει. Ελπίζω να παραμείνει έτσι για πάντα, γιατί τους κάνω περήφανους”.

Φοβάται μήπως όσα κάνει τους απογοητεύσει; Έχει επιτρέψει σε αυτή τη λογικά βασανιστική σκέψη να παρεισφρήσει στο μυαλό του; “Όχι και ξέρεις γιατί δεν το έχω; Γιατί δεν μου το έδωσαν οι γονείς μου. Αυτό που κάνω εγώ σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου είναι να ακολουθώ μια συμφωνία που έχω κάνει με τον εαυτό μου και ούτε ο πατέρας μου, ούτε η μάνα μου, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μπορεί να με σταματήσει.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ποιον θα απογοητεύσω, ακόμα και στο οικογενειακό επίπεδο. Δεν με νοιάζει καθόλου. Εδώ δεν με νοιάζει να απογοητεύσω εμένα. Και με έχω απογοητεύσει εκατό χιλιάδες φορές […]. Έχω ζήσει μια πολύ καλή ζωή λόγω της μουσικής.

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε παπούτσια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις. Δεν είχε παπούτσια. Έπρεπε να φύγει στα 19 του από την Πάρο και να έρθει στην Αθήνα χωρίς παπούτσια. Ο μπαμπάς μου έχει περάσει πολύ δύσκολα.

Δεν έχω την κακομαθημενιά μέσα μου. Να θέλω κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Δεν με αφορά η καταναλωτική κουλτούρα. Δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ζωής. Είμαι ευλογημένος να ζω μια ζωή χωρίς πολλά άγχη για την ποιότητά της. Έχω όμως άλλα άγχη. Από τα 14 μου έχω ένα εσωτερικό συμβόλαιο, το οποίο ακολουθώ ασταμάτητα. Είναι το πλάνο της ζωής μου…”. Δείτε εδώ, ωστόσο, και την συνέντευξη του Γιάννη Πάριου που συγκίνησε με τα λόγια του για τη Σοφία Αλιμπέρτη!

Νικόλας Βαρθακούρης