Η Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Θωμά

Δεν κατάφερε να κερδίσει την Μαρία Τοτόμη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Θωμά

Οι δύο παίκτες, Μαρία Θωμά και Μαρία Τοτόμη, ήρθαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας σε μονομαχία, με την πρώτη να την χάνει και να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Μετά από αρκετές εντάσεις και καυγάδες, κυρίως με πρωταγωνίστρια την αρχηγό της εβδομάδας Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να ξεκινήσει το αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτριες είχαν να μονομαχήσουν σε 5 παιχνίδια, με τα δύο πρώτα να τα κερδίσει σερί η Μαρία Τοτόμη. Ωστόσο, στο τρίτο παιχνίδι η Μαρία Θωμά μπήκε αποφασισμένη και το πήρε, κάνοντας την ανατροπή. Στο τέταρτο όμως η Τοτόμη πήρε την νίκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Μαρία Θωμά!

Η Φάρμα αποχώρησε η Μαρία Θωμά

Η Φάρμα: Μπαίνει στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό

Ακόμη ένας παίκτης μπαίνει στην Φάρμα και αυτός είναι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ήθελε να πάει στο Survivor 4, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λέγοντας «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Επειδή βαριέμαι να κάθομαι, λέω γιατί να μην πάω; Είναι ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι πρόγραμμα εξαθλίωσης, να κοιμάσαι στα χώματα, να σέρνεσαι σαν την σαύρα κλπ. Νομίζω είμαι farmer boy».

Ο Τάσος Ξιαρχό, ωστόσο μπάινει έτοιμος να κοντραριστεί αν χρειαστεί και μάλιστα, έχει βρει και τον πρώτο υποψήφιο για καβγά. «Νομίζω θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του», λέει.