Η Φάρμα: Τα έβαλε η Θωμά με την Μιχαλοπούλου - «Από τότε που έγινες αρχηγός άλλαξες υφάκι»

Άγριος καυγάς μεταξύ των δυο κοριτσιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Τα έβαλε η Θωμά με την Μιχαλοπούλου - «Από τότε που έγινες αρχηγός άλλαξες υφάκι»

Ένας άγριος καυγάς σημειώθηκε στην Φάρμα μεταξύ της Μαρίας Θωμά και της Μαρίας Μιχαλοπούλου, με την πρώτη να της προσάπτει πως άλλαξε υφάκι και απέκτησε άλλη στάση σώματος, όταν ορίστηκε αρχηγός της εβδομάδας.

Η Θωμά επιλέχθηκε από την Μιχαλοπούλου και για υπηρέτη και για πρώτη μονομάχο, κάτι που φαίνεται να τις έχει προκαλέσει αρκετά νεύρα και εντάσεις.

Μετά από έναν καυγά μεταξύ της αρχηγού και του επιστάτη, η Θωμά κατηγόρησε την Μιχαλοπούλου πως έχει πάρει την αρχηγία για χαβαλέ και πως ξαφνικά έχει αλλάξει υφάκι και χαρακτήρα.

Φυσικά, η αρχηγός τα αρνήθηκε όλα με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα, καθώς έχει δεχτεί μεγάλη πίεση και επίθεση από τους συμπαίκτες της.

Η Φάρμα Τα έβαλε η Θωμά με την Μιχαλοπούλου

Φάρμα spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Ένα spoiler «βόμβα» αποκαλύφθηκε για την Φάρμα, από την οποία όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η Νάνσυ Νικολαίδου μέσα από την εκπομπή Αννίτα Κοίτα, η γνωστή ηθοποιός θα αποχωρήσει από το νέο ριάλιτι. Οι λόγοι ακόμα δεν είναι γνωστοί αλλά μάλλον ευθύνονται το ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της, τα οποία διανύουν μια δύσκολη περίοδο λόγω Πανελλαδικών εξετάσεων.

Άμα αυτό αποδειχθεί αλήθεια, θα αλλάξει σίγουρα τις ισορροπίες του παιχνιδιού, μιας και οι περισσότεροι παίκτες δείχνουν να πιστεύουν στην πυγμή της, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την ήθελαν για αρχηγό, όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο.

 Φάρμα spoiler αποχωρεί οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου