Η Φάρμα - highlights 19/3: Οι εντάσεις, οι 2 νέοι παίκτες και η υποψήφια προς αποχώρηση

Ήταν απολαυστικό το χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φάρμα - highlights 19/3: Οι εντάσεις, οι 2 νέοι παίκτες και η υποψήφια προς αποχώρηση

Το χθεσινό 19/3 επεισόδιο της Φάρμας ήταν άκρως απολαυστικό, αφού οι είχαμε εντάσεις με τους τσακωμούς στο παιχνίδι να έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Επίσης, 2 νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι, ενώ είχαμε και τον πρώτο παίκτη που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας

Το γράμμα που άφησε ο Παναγιώτης και οι δύο υποψήφιες για την αρχηγία

Το επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε με τον Σάκη Τανιμανίδη να καλημερίζει τους παίκτες και να τους διαβάζει το γράμμα που άφησε ο Παναγιώτης, μετά την αποχώρηση του.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε στο σαλόνι τους εν δυνάμει αγρότες, οι οποίοι μοιράστηκαν τις πρώτες εντυπώσεις μετά την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα.

Μέσα σε όλα, ο Σάκης διάβασε το γράμμα που άφησε ο Παναγιώτης, μέσα στο οποίο ο παίκτης υποστήριζε πως θέλει να δει ως αρχηγό της Μαρία.

Αυτόματα λοιπόν, η πρώην παίκτρια του GNTM ορίστηκε η πρώτη υποψήφια για την αρχηγία! Αμέσως μετά, οι παίκτες με ανοιχτή ψηφοφορία ανακοίνωσαν την δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ήταν τελικά η Μαρία Σπυροπούλου!

Η Φάρμα γράμμα Παναγιώτη και υποψήφια για αρχηγία

Τα σχόλια των παικτών για την.. πίσω όψη της Κυριακής

Με τα σχόλια για την πίσω όψη της Κυριακής ξεκίνησε το επεισόδιο της Παρασκευής, με τους παίκτες της Φάρμας να προχωρούν σε ξεκαρδιστικά σχόλια.

Η κούκλα αεροσυνοδός έχει εντυπωσιάσει τους πάντες τόσο με την ομορφιά της όσο και με το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν.

Ο Σάκης συγκέντρωσε τους παίκτες με σκοπό να διαβάσει το γράμμα του Παναγιώτη και να ορίσουν τους δύο υποψήφιους για την αρχηγεία.

Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής ρώτησε την Κυριακή πόσες φορές γυμνάζεται με την ίδια να δηλώνει πως θα γυμναστεί τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα, ενώ μερικές ασκήσεις για τους γλουτούς τις κάνει κάθε μέρα.

Αμέσως, οι παίκτες με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασαν την δήλωση αυτή, κάνοντας φανερό πόσο εντυπωσιασμένοι είναι με το σώμα της.

Η Φάρμα σχόλια των παικτών για την.. πίσω όψη της Κυριακής

Μπήκαν η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος

Στην Φάρμα μπήκαν το βράδυ της Παρασκευής η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει νωρίτερα.

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους νέους παίκτες και μετά τις συστάσεις, η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Ειρήνη Κολιδά ανέλαβαν τον ρόλο του ξεναγού, παραχωρώντας τους ένα απολαυστικό tour στις εγκαταστάσεις της Φάρμας.

Και οι δύο δήλωσαν αρκετά ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να προσαρμοστούν τα νέα δεδομένα και να απολαύσουν την εμπειρία αυτή, με τον Σάκη την ίδια στιγμή να τους ανακοινώνει για αυτήν την εβδομάδα έχουν ασυλία!

Η Φάρμα μπήκαν η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος

Η Μαρία Μιχαλοπούλου η νέα αρχηγός της εβδομάδας

Η νέα αρχηγός της εβδομάδας στην Φάρμα είναι η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μονομάχησε με την Μαρία Σπυροπούλου και κατάφερε να την κερδίσει σημειώνοντας τον χρόνο των 4.33 λεπτών.

Ο Παναγιώτης, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, άφησε ένα γράμμα, μέσα στο οποίο έγραφε πως θέλει την συγκεκριμένη παίκτρια για αρχηγό του σπιτιού.

Έτσι, με τους παίκτες αμέσως μετά να ψηφίζουν την Μαρία Σπυροπούλου ως δεύτερη υποψήφια, οι δύο κοπέλες αγωνίστηκαν προκειμένου μια από τις δύο να κερδίσει την αρχηγία.

Σημειώνοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο, η Μαρία Μιχαλοπούλου ορίστηκε ως η αρχηγός της εβδομάδας, κερδίζοντας παράλληλα και την ασυλία.

 Η Φάρμα η Μαρία Μιχαλοπούλου η νέα αρχηγός της εβδομάδας

Ξεκίνησαν οι πρώτες εντάσεις - «Η Μιχαλοπούλου δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό!»

Τα πρώτα μαχαίρια βγήκαν και οι εντάσεις έκαναν κιόλας την εμφάνιση τους στην Φάρμα, με την Μαρία Μιχαλοπούλου να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Η Μαρία ορίστηκε ως η νέα αρχηγός της εβδομάδας, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό αρκετών παικτών, που δεν την θεωρούν άξια για την θέση αυτήν.

Μάλιστα μερικοί, ανάμεσα τους και η Κυριακή με την Μαρία Σπυροπούλου, έσπευσαν να την κατακρίνουν, τονίζοντας πως ούτε ξέρει να μιλάει, αλλά ούτε και μπορεί να δείξει σεβασμό.

Την ίδια στιγμή, ανέφεραν πως από την στιγμή που κέρδισε την αρχηγία, η Μαρία άλλαξε στάση και ύφος, με την ίδια να θεωρεί τον εαυτό της αυτόματα ανώτερο από τους υπολοίπους.

Το επόμενο πρωί, οι πόρτες από το κοτέτσι ήταν ανοιχτές, με τους παίκτες να θεωρούν υπεύθυνη για το λάθος αυτό την Μαρία, λόγω της αρχηγίας.

 Η Φάρμα καρφιά για την μαρία μιχαλοπούλου

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Στράτος Τζώρτζογλου

Σε κλάματα και λυγμούς ξέσπασε στο επεισόδιο της Φάρμας ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος φαίνεται να έχει πιεστεί ήδη ψυχολογικά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε σε μια αδύναμη στιγμή και δίχως να μπορέσει να συγκρατηθεί, ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς του λείπουν πολύ η αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα και ο γιος του.

«Μία αγκαλίτσα θέλω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι. Και το Αλκιβιαδάκι μου μου λείπει πολύ, ο γιος μου» είπε με δάκρια στα μάτια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Η Φάρμα ξέσπασε σε λυγμούς ο Στράτος Τζώρτζογλου

Η Μαρία Θωμά και ο Βασιλής Μαντζουράνης οι «υπηρέτες» της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Τους υπηρέτες της ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Φάρμας η Μαρία Μιχαλοπούλου, καθώς αναδείχθηκε η νέα αρχηγός της εβδομάδας.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που εκνευρίστηκαν με την αρχηγία της συγκεκριμένης παίκτριας, και περιμέναν πως και πως να δουν ποιους θα ορίσει ως υπηρέτες της.

Έτσι λοιπόν, αφού συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες στο σαλόνι, η Μαρία ανακοίνωσε πως οι υπηρέτες της εβδομάδας είναι η Μαρία Θωμά και ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, με την Μαρία Θωμά να δείχνει αρκετά εκνευρισμένη.

 Η Φάρμα υπηρέτες Μαρίας Μιχαλοπούλου

Τα έβαλε ο Ιατρόπουλος με την Κυριακή - «Χρησιμοποιείς άσχημο λεξιλόγιο»

Μια έντονη διαφωνία είχε η Κυριακή με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, με τον δεύτερο να προσβάλλεται από μερικές λέξεις της πρώτης.

Μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Μιχαλοπούλου για τους δύο υπηρέτες της εβδομάδας, η Κυριακή έδειξε την ενόχληση με την απόφαση της ενώ δήλωσε πως ήταν σίγουρη πως θα διάλεγε αυτή για υπηρέτη, αν δεν είχε νικήσει το quiz.

Ωστόσο, προκειμένου να επιχειρηματολογήσει τα λεγόμενα της, χρησιμοποίησε μερικές λέξεις όπως «κατατροπώνω», «μονομαχώ» κτλ, τα οποία στάθηκαν αφορμή να εκνευριστεί ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και να της επιτεθεί, υποστηρίζοντας πως χρησιμοποιεί ένα βαρύ και άσχημο λεξιλόγιο, ενώ την ίδια στιγμή τους υπενθύμισε πως βρίσκονται σε ένα παιχνίδι, για αυτό πρέπει να ηρεμήσουν.

Η Φάρμα Ιατρόπουλος για Κυριακή

Εντάσεις μεταξύ Ιατρόπουλου και Τζώρτζογλου - «Με ρώτησες εμένα αν θέλω να συμμετέχω στην πλάκα;»

Χωρίς σταματημό «φαγωνόντουσαν» στο επεισόδιο της Φάρμας ο Στράτος Τζώρτζογλου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, με αφορμή μια ξύλινη σκάλα αλλά και το διάβασμα.

Οι παίκτες είχαν φτιάξει αδίκως όπως φάνηκε μια ξύλινη σκάλα και ο επιστάτης τους ενημέρωσε πως εκείνος είναι που θα τους δίνει οδηγίες για το τι θα κάνουν, ενώ η συγκεκριμένη κατασκευή θα ήταν μία από τις επόμενες δοκιμασίες που θα τους έβαζε ώστε να κερδίσουν έπαθλο.

Οι παίκτες αμέσως τότε ζήτησαν το έπαθλο αφού την είχαν φτιάξει χωρίς όμως αυτό τελικά να γίνεται. Έτσι, ο Στράτος, που νωρίτερα είχε ξεσπάσει σε κλάματα, είπε πως θα την ξήλωσε αυτός την σκάλα, κάνοντας όμως έξαλλος τον Ιατρόπουλο, καθώς ο ίδιος μαζί με άλλους συμπαίκτες πάσχισαν να την φτιάξουν.

Ο Ιατρόπουλος μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως ενοχλήθηκε πάρα πολύ με την στάση του Στράτου, με τον δεύτερο να τον παίρνει μια αγκαλιά προκειμένου να ηρεμήσει.

Λίγο μετά, η ένταση φαίνεται πως και υπήρχε και συνεχίστηκε καθώς ο Στράτος Τζώρτζογλου διάβαζε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρήκε την ευκαιρία να του κάνει μια πλάκα.

Η πλάκα όμως δεν άρεσε καθόλου στον Στράτο, με τον ίδιο να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Η Φάρμα εντάσεις μεταξύ Ιατρόπουλου και Τζώρτζογλου

Η έκπληξη στην Ειρήνη Κολιδά για τα γενέθλια της

Μέσα σε όλες τις εντάσεις και τα κλάματα του Στράτου Τζώρτζογλου, η έκπληξη για τα γενέθλια της Ειρήνης Κολιδά ήταν αφορμή να φτιάξει το κλίμα στο σπίτι της Φάρμας.

Η κούκλα γυμνάστρια γιόρτασε τα γενέθλια της ως αγρότισσα σβήνοντας ένα σπίρτο πάνω σε μια μηλόπιτα και ενώ δέχτηκε και πολύ τρυφερές ευχές από τις συμπαίκτες της.

Η Ειρήνη που έγινε 39 ετών είπε χαρακτηριστικό: «Είναι περίεργο συναίσθημα να κάνεις γενέθλια μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάς, το ήξερα όμως αυτό. Ευτυχώς έχω πάρει πολλή αγάπη από τα παιδιά.

Χθες φτιάξαμε μια μηλόπιτα και μπορεί να μην είχαμε κεράκι, βάλαμε όμως ένα σπίρτο. Την έκανα και την ευχούλα μου».

Η Φάρμα η έκπληξη στην Ειρήνη Κολιδά για τα γενέθλια της

Η Μαρία Θωμά η πρώτη μονομάχος

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, ούσα αρχηγός της εβδομάδας, υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την Φάρμα την Μαρία Θωμά, την οποία ήδη είχε ορίσει ως υπηρέτη μαζί με τον Βασίλη Μαντζουράνη.

Η αρχηγός είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε 8 γυναίκες και 7 άνδρες. Αν φύγει ο Βασίλης θα είναι λιγότεροι. Μόνο γι' αυτό τον λόγο δίνω την μαύρη πέτρα στη Μαρία».

Η μονομάχος, λοιπόν, θα επιλέξει ποια θα είναι αυτή που αγωνιστεί μαζί της για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Φάρμα.

Λίγο αργότερα όμως, η Μαρία Τοτόμη, προσέγγισε την Μαρία Θωμά, λέγοντάς της πως έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι, με την δεύτερη να την κατηγορεί πως της κάνει επίκληση στο συναίσθημα.

Η Φάρμα η Μαρία Θωμά η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση