MasterChef 5: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση

Της προσέφερε λουλούδια και εκείνη συγκινήθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, αποκαλύφθηκε επιτέλους ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στην Ανούς και τον Διονύση, αφού ο δεύτερος προσέφερε λουλούδια στην πρώτη καθώς ήταν μία από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Ανούς είχε ζητήσει από τον Διονύση να είναι από πάνω της κατά τη δοκιμασία αποχώρησης ενώ της έδωσε και το γούρι του για να τη βοηθήσει να μείνει στον διαγωνισμό.

MasterChef 5 Διονύσης

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα παραδέχθηκε πως έχουν έρθει πολύ κοντά ενώ ο Διονύσης από τη μεριά του είπε πως είναι το στήριγμά του μέσα στο σπίτι, ενώ η μεταξύ τους σχέση είχε αποκαλυφθεί και σε μία ομαδική δοκιμασία.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η Ανούς συγκινήθηκε και αποκάλυψε πως ο Διονύσης της έδωσε λουλούδια, ενώ παραδέχθηκε πως είναι πολύ έντονος σε ό, τι αισθάνεται.

Η αποκάλυψη του ειδυλλίου της Ανούς με τον Διονύση στο MasterChef 5

Ο Παναγιώτης έκανε χρήση της κάρτας για τον Παύλο

Η κάρτα ασυλίας διήνυσε το μικρότερο διάστημα στην ιστορία του ελληνικού MasterChef στα χέρια ενός παίκτη, καθώς ο Παναγιώτης Τζαμαλής την κέρδισε τη μία μέρα και την άλλη την έδωσε στον Παύλο, ώστε να μη μαγειρέψει για την παραμονή του.

Ο «Τζαμάλ» ήταν ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας, με αποτέλεσμα να πάρει και αυτό το στρατηγικό πλεονέκτημα, διαθέτοντας τη δυνατότητα να σώσει κάποιο συμπαίκτη του. Τελικά, αυτό έγινε πολύ γρήγορα, καθώς ο φίλος του, Παύλος, βρισκόταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

MasterChef 5 Παύλος

Κάπως έτσι, ο Παύλος δε μαγειρεύει και η Μαρίνα έρχεται στη θέση του μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους προς αποχώρηση. Ο Νίκος, πάντως, δεν ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα από την εξέλιξη, θεωρώντας πως ο Παναγιώτης δε λέει την αλήθεια, όταν προφασίστηκε πως η σοφίτα τους πρέπει να μείνει άθικτη και για αυτό δίνει την κάρτα στον Παύλο.

Η αντίδραση αυτή του Νίκου, πάντως, φέρνει και... υποψία για το τι σκέφτεται για τον Παύλο, αφού ο Παναγιώτης είχε αναφέρει στο προηγούμενο επεισόδιο, ότι κάποιοι 40ρηδες στο σπίτι δεν έχουν ξεπεράσει τα κόμπλεξ με τους ομοφυλόφιλους.