Έρωτας με διαφορά: Ο άντρας της Ζέτας επιστρέφει

O Φάνης Μουρατίδης εισβάλλει στη σειρά στο ρόλο του Στέλιου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά: Ο άντρας της Ζέτας επιστρέφει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έρωτας με διαφορά, η άντρας της Ζέτας επιστρέφει, ενώ η Ελβίρα διατηρεί κρυφή σχέση με τον Ηλία.

Όσα θα δούμε στην σειρά Έρωτας με διαφορά στο STAR

9ο επεισόδίο

Η Ζέτα είναι θορυβημένη μετά το τηλεφώνημα του Στέλιου. Ο Κωστής την ενθαρρύνει, δηλώνοντάς της ότι θα σταθεί δίπλα της ό,τι και αν συμβεί. Ο Άρης συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Μπέτυ. Την βρίσκει και της ζητάει να μείνουν μαζί.

Ο Κωστής ταλαιπωρείται από την επιπόλαιη συμπεριφορά των δυο τους και όταν η Ζέτα τού ζητάει να μετακομίσει μόνιμα σε εκείνη, αυτός δέχεται με χαρά. Η Ελβίρα διατηρεί κρυφά σχέση με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα να φέρεται ψυχρά στον Φίλιππο.

Ο Κωστής συνοδεύει τη Μαριάννα στα Μεσαιωνικά παιχνίδια ρόλων, σε κάποιο άλσος και εκεί, έκπληκτοι, βλέπουν την Ελβίρα να φιλιέται με τον Χρήστο. Υπόσχονται να μην το πουν σε κανέναν. Η Φαίη και ο Δαμιανός συνειδητοποιούν πόσο χρειάζονται ο ένας τον άλλον.

Η Πηνελόπη φεύγει από το σπίτι και ο Κωστής πηγαίνει τη Ζέτα στην αποθήκη, όπου κάνουν πρόβες χορού με τον Ηλία, για να δει με τα μάτια της την ώριμη στάση του απέναντι στον έρωτα της ανήλικης Πηνελόπης.

Η Μάρω δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της από την ξαφνική εμφάνιση του Στέλιου στο σπίτι…

Ο Φάνης Μουρατίδης κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά, στο ρόλο του Στέλιου, του “εξαφανισμένου” συζύγου της Ζέτας.

Πως τα πάει σε τηλεθέαση η σειρά Έρωτας Με Διαφορά;

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική "μάχη" με νούμερα "φωτιά" και θεωρείται βέβαιο πως θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο και δεν θα μείνει μόνο στα 13 επεισόδια.

Έρωτας με διαφορά STAR τηλεθέαση

Συγκεκριμένα στην prime time ζώνη της Πέμπτης 18/2 η σειρά Έρωτας με διαφορά σημείωσε 16,1%, ενώ οι 8 Λέξεις 11,2% και η Φαμίλια 14,8%

Prime time

  • ANT1: Ήλιος 16,2
  • ΑΝΤ1: Η φαμίλια 14,8
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 34,1
  • STAR: Έρωτας με διαφορά 16,1
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11,2
  • ΣΚΑΙ: Εξολοθρευτής 6,5
  • Mega: Γαμήλιο πάρτι 4,4
  • OPEN: Ράδιο αρβύλα 20,5
  • OPEN: Twilight Saga: Η νέα σελήνη 8,0
  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 8,5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 10,6
  • ALPHA: Αγγελική 7,0
  • ALPHA: The Call 7.5

Να σημειώσουμε πως, όπως αναφέρει και η «Real News», οι ιθύνοντες σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.